Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 6 augusti 2008 21:37

I flera dagar nu så har jag haft hemskt ont i nacken. Ibland gör det så ont att det blir till huvudvärk och ibland ansiktsvärk också. Det är väl någon nerv som bråkar med mig..

Och nu ikväll, när nacken faktiskt pyttelite bättre (efter lite piller förstås), så börjar magen strula också. Jag känner att jag är hungrig och så plötsligt bara hugger det till från ingenstans och gör så SAT... öh.... &%##¤¤%%&&& j**la ont!! Wtf? Vad har jag gjort för ont? Vilken högre makt känner att jag behöver detta?

Nu känns magen lite bättre igen. Också efter lite piller. Har nog ett helt apotek hemma. Kan vara bra ibland. Ingen mening att gå till Kiruna Lasarett (eller var det cykelverkstad?) för ingen kan ju nåt ändå. De skriver bara ut piller och skickar hem en. Kan jag lika gärna göra själv då, moahahaha.

Av Sofie - 5 augusti 2008 20:53

Jag hade tänkt masa mig iväg till gymmet idag. Det är hundra år sedan jag var där sist. Eller nästan. Tre månader sen ungefär.
Syster skulle följa med och vi skulle träna tillsammans. Men nej. Nå, kanske imorgon. Jag SKA träna! Jag börjar känna mig som ett fetto, fast tydligen har jag bara gått upp sisådär 200 gram..

Av Sofie - 5 augusti 2008 19:50

Grabbarna Grus kom hem med en present till sura satkärringen idag. Sura satkärringen som inte alls förtjänade det, men som blev himla glad ändå.
Det var ju Guitar Hero Aerosmith Edition!
Kul med lite nya låtar ju. Svårt, men kul.

Rock on!

Av Sofie - 4 augusti 2008 22:39

Sonen smekte mig på benen: - Mamma, mycket skägg! Måste raka!

Av Sofie - 4 augusti 2008 07:57

Jag är inte trött, jag är nästan i koma eller något. En viss person ville ju helst kliva upp klockan fem.. Även om jag lyckades få honom till min säng så har jag inte sovit så mycket sen dess. Huvudet känns tungt, jag är så trött att jag knappt orkar tänka och allt går nästan som i slow motion. Dessutom måste jag titta på Musses Klubbhus. Musses pipiga röst är alltid irriterande men desto mer nu. Tur att Mimmi inte är med, då hade jag tvingats byta kanal. Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka få kroppen att orka med att andas och andra saker jag egentligen är för trött för att göra. Som att blinka. Det kanske jag måste skippa. Nä, nu måste jag ju....Zzzzzzzzzz

Av Sofie - 3 augusti 2008 19:27

Jag är på dåligt humör idag. Eller nä, det stämmer nog inte heller riktigt. Jag är inte arg eller sur eller något. Jag är bara.... less. På vad vet jag inte riktigt. Livet, universum och allting, kanske?
Känner mig likgiltig och less, samtidigt som jag är så frustrerad att jag bara vill skrika och slå på något.

För någon dag sen kändes det ganska okej. Det kan vända fort ibland, och utan anledning. Det är knappt så jag hänger med själv, jag ser det aldrig komma. Alltid tänker jag att det kanske är bra nu, kanske har jag slutat må dåligt, men så kommer det tillbaka. Jävla skit. Det brukar inte hålla i sig så länge, några dagar, sen vänder det uppåt igen. Hoppas det är likadant den här gången.

Av Sofie - 3 augusti 2008 18:15

På min rosbuske som jag fått av farmor fanns det en enda liten knopp. En. Sen fick vi visst besök av en hungrig hare eller något. Jag väntade länge på den där knoppen, men så intet. En av mina andra blommor är uppäten och så har den lille saten varit på rabarbern också. Grr!

Av Sofie - 3 augusti 2008 15:42

... på mina nya kläder, sen är det nog äntligen slut!
Jag vill inte skrämma bort er med fula bilder, men ni kanske överlever. Som vanligt är det superkass kvalitet, men fotar man med mobilen så blir det ju inte bättre... Håll till godo:

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards