Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 11 augusti 2008 18:18

Jaha, såhär blir det när man inte bloggar på några dagar och dessutom är lite lagom senil... Vad tusan har jag haft för mig? Ska se om jag kommer ihåg nåt.

I lördags vet jag i alla fall att jag var tillsammans med ett par kompisar och drack några droppar alkohol och spelade SingStar. Jag hade jättekul! På krogen var det som vanligt lite mindre kul, men det funkade. Träffade min bror där, som visst var på svensexa. Han hade peruk och nån hemmasnickrad t-shirt på sig. Jag har faktiskt en bild här nånstans, ska se om jag kan rota fram den sen..

Vad har jag gjort mer? Jo, vi klippte grabbens hår här för någon dag sen. Fastän jag hade ställt in trimmern på 7 mm blev det suuuuperkort. Men det är ju bara hår, det växer väl ut snart. Han fick lite vax i håret och blev så cool så, hehe.

Idag var det första dagen på dagis för grabben, igen. Han fick ju vara ledig en vecka extra. Jag var en smula nervös inför lämning men äh, det gick ju jättebra! Vi kom dit, jag tog av honom ytterkläderna, vi pussades och kramades och han följde mig till dörren, han öppnade dörren åt mig och han sa hejdå och vinkade. Kan det bli bättre? I think not!

Hmm... Det var något mer jag skulle skriva om, men som sagt - senil.
Får väl se om det kommer tillbaka eller om vi för evigt får sväva i ovisshet. Ha en bra kväll!

ANNONS
Av Sofie - 11 augusti 2008 15:04

Jag bara älskar den här, den är så härlig

ANNONS
Av Sofie - 8 augusti 2008 21:14

En riktigt praa låt. Muse - Assassin

Av Sofie - 8 augusti 2008 21:10

Vi har hyrt film idag igen. Eftersom Roger valde igår (jag ville ju se Sweeney Todd) så fick jag välja idag. Hairspray blidde det. Jag har velat se den länge. Jag älskar musikalfilmer! Såg Rent också för inte så länge sedan, den var riktigt bra. Och en musikalfilm med John Travolta.. Det kan ju bara inte bli fel.

Jag, mitt feta svin, har köpt munkar också. Men det är ju så GOTT!
Snaaaart ska jag skärpa mig, jag lovar.

Av Sofie - 8 augusti 2008 21:06

Jag fick brev från skolan idag!
Lite info om upprop och första veckorna och så. Det låter onekligen jätteroligt, och det är med lite skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot det hela. För det känns verkligen läskigt. JÄTTEläskigt.
Jag vet fortfarande inte om Försäkringskassan går med på att jag ska gå skola. Jag har försökt att få tag i min AF-tant men hon är väl på semester eller något. Ska ringa på måndag.

Jag hoppas att det funkar. Att jag får och att jag kan gå skola. För jag vill, det är ju inte det som är fel.

Av Sofie - 8 augusti 2008 17:01

Jag har gjort något så själadödande att jag helt tappat ork och motivation för att fortsätta med det, och för att fortsätta med någon form av städning överhuvudtaget. Det får helt enkelt vänta tills jag finner någon mening med något igen.
Jag har varit ambitiös och plockat fram strykjärnet. Jag har ju tvättat. Men att stryka soffklädsel suger verkligen livslusten ur en. Jag vill bara krypa ihop i ett hörn och dö. Hoppas det går över till imorgon, då ska jag ju och hälsa på hos en kompis och dricka lite alkohol!

Av Sofie - 8 augusti 2008 13:23

Det var en helt okej film. Jag har lite svårt för gud-har-lösningen-på-allt-och-usa-är-världsbäst-filmer men det var faktiskt bara lite sånt, och Will Smith är ju som alltid inte helt fel att glo på. Den var spännande och en av mina långa fina naglar fick sätta livet till. Jag har kämpat hårt, så jag är ledsen att den fick offra sig, men den växer väl ut snart.

Nu ska jag ta och försöka få ungen att vila lite, sen tänkte jag försöka städa lite här. Det ser hemskt ut! Det känns rent ut sagt förjävligt att ungen får leka bland allt detta. Skärpning på mig! Har slängt in soffklädseln i tvättmaskinen i alla fall så nu är det bara ALLT annat kvar.. Snark!

Av Sofie - 7 augusti 2008 21:11

Jag har nyss nattat ungen, som somnade typ mitt i en protest. Nu ska vi se film, I am Legend, och äta lite tillhörande onyttigheter. Ha en bra kväll, det ska jag ha!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se