Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 13 augusti 2008 16:39

Jepp, jag är på jakt. Efter badkläder. Helst hade jag ju velat ha bikini men hur snyggt är det att flasha fläsk och bristningar? Då återstår baddräkt, men hur snyggt är det då? Precis. Jag vill kunna visa mig på badhuset utan att skrämma livet ur alla stackars barn som försöker lära sig simma. Vad tusan ska jag göra? Någon som har våtdräkt att sälja till mig?

ANNONS
Av Sofie - 13 augusti 2008 10:59

Jag vet inte hur jag har kunnat glömma bort att nämna detta.. Det är helt klart min senilitet som ställer till det. Jag har i alla fall ÄNTLIGEN nått min målvikt! Länge har jag varit så nära så nära men för någon dag sen var jag äntligen nere på 58.0 Känns riktigt bra! Nu är det bara resten kvar. Alltså, inte kilon men att fixa lite muskler och lite fasthet i kroppen. Ska se om jag orkar gå på gymmet idag :-P

ANNONS
Av Sofie - 12 augusti 2008 20:06

Hittade en serie som jag gillade att kolla på i mina yngre dagar, hehe. Finns det NÅGON annan som känner igen den?

Jag känner mig gammal nu..
Och ja, det får vara sista videon, ska inte plåga er mer:

Av Sofie - 12 augusti 2008 20:03

Jag stötte på den här låten tack vare Guitar Hero och jag blev nästan kär. Lyssna bara:

Av Sofie - 12 augusti 2008 19:58

Bra låt, men videon är ju hysteriskt rolig. Man är ju en hård kille när man sitter i baksätet och knyter näven samtidigt som håret fladdrar sådär tufft av fartvinden, det vet ju alla. Och kolla deras schyssta pose när de kommer in på banken, hoho.

Av Sofie - 12 augusti 2008 19:44

Idag hörde min kontaktperson från Malmfältens Psykiatri av sig. Det har ju varit sommaruppehåll (puh, vilken tur att folk inte mår dåligt under sommaren då *fnys*). Hon hade pratat med min AF-tant och fått veta att jag kommit in på skolan osv.
Så nu var hon ju lite fundersam över hur jag mår, och så tycker hon ju bestämt att jag behöver medicin för att orka.

Men så till hennes masterplan; hon är orolig över hur jag ska ta det här med skola så hon bokar in en tid EFTER att jag har börjat! Jag har lite svårt att se det briljanta i hennes idé, är det inte bättre att vi pratar INNAN skolan börjar?

Och om medicinen sen.. Jag provade ju faktiskt. Och kunde inte sova alls, fick synstörningar och yrsel och allt vad det nu var. Men hon säger att man måste ju "våga" prova. "Och man känner ju av biverkningarna först."
Bah! Prova själv att under två veckor ha en 2-åring och inte kunna sova om nätterna, och sen dessutom skola på det. Blir nog skitbra!

Så fan heller.
Jag säger som mormor skulle ha sagt: UP YOURS!

Av Sofie - 12 augusti 2008 18:43

Jag har ont i mina så kallade muskler typ hela tiden. Jag är stel och kan inte slappna av och beröring gör ont. Både jag och R är less på att hela jag är en enda stor muskelknuta och idag var R söt och bokade in en helkroppsmassage åt mig! I hela två timmar nästa tisdag ska jag knådas. Det kommer att vara jobbigt och smärtsamt och säkert alldeles alldeles underbart!

Av Sofie - 11 augusti 2008 20:03

Jag drömde en så underbar dröm för någon natt sedan. Jag satt i en bil med någon, jag minns inte vem, och pratade. Plötsligt ser jag att min farfar står alldeles bredvid bilen. Jag kastar mig ut ur bilen och slänger mig om hans hals. Allt är jätteljust omkring oss och det finns bara vi och det känns som att vi kramas hur länge som helst. Vi pratar, men utan att öppna munnen. Han säger att det är länge sen vi sågs sist men nu är han här. Jag säger att jag har saknat honom. Jag känner att han är glad nu, att han mår bra och han gör mig lycklig. När jag vaknade sen var jag alldeles varm i kroppen, och jätteglad. Jag tycker jättemycket om att drömma om min farfar. En gång drömde jag att vi satt i hans kök och pratade medan han lagade mat åt mig. Jag blir fortfarande glad bara jag tänker på den drömmen. Jag kom på senare under dagen att nu i augusti är det fyra år sedan han gick bort. Vi hade inte så bra kontakt, och jag vet att han inte var världens bästa människa. Men alla begår misstag. Man är inte sina misstag. Jag älskade, och älskar, min farfar. Tack farfar för att du kommer till mig i mina drömmar!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se