Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Hjälp! Inredningsproblem!

Av Sofie - 18 augusti 2008 20:08

Bedövningen släppte till slut. Efter sisådär 4½ timme. Det gjorde inte farligt ont då heller, men eftersom vi skulle åka och handla så tog jag tabletter ändå. Skönt att slippa ha ont, även om jag är lite av en självplågare. Oftast tar jag inte smärtstillande.

Jo, vi har ju inredningsproblem av stora mått.
Vi har två vardagsrum, fastän det är ett jättestort egentligen. Men i alla fall, det främre vardagsrummet vill vi ha som matsal och det andra som ja, vanligt vardagsrum. Men i det bakre vardagsrummet har vi en stor fet jävla kamin som saboterar alla våra planer. Har någon nåt förslag?
Min äkta hälft har en liten skiss på sin blogg, om ni vill kika.. Den finns här. Kom gärna med tips och idéer (som du, min kära moster), vi har helt slut på idéer. Skulle inte vara helt fel att få hit Simon och Thomas eller några andra händiga typer.

 
ANNONS
 
zappalainen

zappalainen

18 augusti 2008 20:23

Har som sagt en lösning på ert problem, se makens blogg. kan inte du och han bli lite modiga och inte behöva godkänna alla kommentarer hela tiden? Så man kan bli elak på riktigt, he he

http://zappalainen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

nina

18 augusti 2008 20:41

jävla kamin och jävla kamin!dom är ju fina..går säkert att få fint bara man provar sig fram.ni har väl 2 soffor kanske bara skulle ha en s[ hae rymts fint

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se