Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Automatiska tankar

Av Sofie - 18 augusti 2008 14:35

Ska man försöka komma på någon fördel med att må dåligt så skulle det väl vara att man lär känna sig själv jävligt bra. Ska man sen se någon nackdel med fördelen så är det väl att man lär känna sig själv för bra, att man känner för mycket. Man lär sig vad som är jobbigt, och sen är det som alltid lika jobbigt, på nåt sätt. Det är svårt att förklara.

Det märks att något jobbigt är i görningen. Jag är lättirriterad och fräser åt både man och barn. Jag tänker för mycket, men samtidigt inte alls. Det är lättare att vara tom, att inte tänka så mycket. Men sen kommer det tillbaka och jag blir arg och irriterad igen.

Det stör mig. Alla dessa automatiska tankar som sitter så djupt rotade att jag inte ens märker att jag tänker dem. Det kommer inte att gå. Det är för jobbigt. Tänk om jag inte klarar av det? Jag kommer bara bli besviken.
Jag måste verkligen anstränga mig för att tänka positivt, och det är faktiskt jobbigt.

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

18 augusti 2008 15:50

KBT eller ännu hellre DBT! Har du inte blivit erbjuden det tycker jag absolut att du ska kräva det Det hjälpte mig ENORMT mycket, just med dessa automatiska tankar.

http://mimosan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se