Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

En present från min älskling!

Av Sofie - 13 augusti 2008 20:13

När vi hämtade grabben från dagis idag satt han och gjorde ett halsband. Jätteduktig på att trä på pärlor på tråden, tyckte jag. Han stoppade några pärlor på rad och avslutade med ett litet hjärta och vips så fick jag en present - världens sötaste mobilsmycke! Min söta snälla son, aj jajj joo!

Och så avslutar jag med ett citat som jag gillade:
"Man kan få en dålig giv, men man kan vinna stort ändå"

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katja

13 augusti 2008 20:28

Går han med på att vara naken? Isåfall, låt honom vara det hemma, ta bort alla ev. mattor och var beredd på att torka. Då lär han märka att det händer grejer ibland. Blöjor är ju så bekväma, att det ju är jobbigare att sitta på toa. Han kan få klistra klistermärken i nån bok varje gång han kissar på toan, det funkade på Ellen då hon var nästan 2. Men han ska nog vara helt naken, med kallingar på är det svårare att känna efter. Annars väntar man bara, ungar blir ju torra så småningom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se