Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Dra åt helvete!

Av Sofie - 12 augusti 2008 19:44

Idag hörde min kontaktperson från Malmfältens Psykiatri av sig. Det har ju varit sommaruppehåll (puh, vilken tur att folk inte mår dåligt under sommaren då *fnys*). Hon hade pratat med min AF-tant och fått veta att jag kommit in på skolan osv.
Så nu var hon ju lite fundersam över hur jag mår, och så tycker hon ju bestämt att jag behöver medicin för att orka.

Men så till hennes masterplan; hon är orolig över hur jag ska ta det här med skola så hon bokar in en tid EFTER att jag har börjat! Jag har lite svårt att se det briljanta i hennes idé, är det inte bättre att vi pratar INNAN skolan börjar?

Och om medicinen sen.. Jag provade ju faktiskt. Och kunde inte sova alls, fick synstörningar och yrsel och allt vad det nu var. Men hon säger att man måste ju "våga" prova. "Och man känner ju av biverkningarna först."
Bah! Prova själv att under två veckor ha en 2-åring och inte kunna sova om nätterna, och sen dessutom skola på det. Blir nog skitbra!

Så fan heller.
Jag säger som mormor skulle ha sagt: UP YOURS!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katja

12 augusti 2008 21:23

Jo, men visst är det super att man mår bra på sommaren!! Även inom psykiatrin där jag jobbar blir dom ju plötsligt friska/friskare under sommaren...
Testa nån annan medicin om den andra inte var bra. Alla får man ju inte biverkningar av.
Lycka till med skolan!

 
Ingen bild

peka

12 augusti 2008 23:00

Men det är väl för f*n inte dom som ska bestämma om du ska ha medicin eller inte!? Du kan väl få försöka klara dig utan!

 
Åsa

Åsa

13 augusti 2008 16:31

Det där med medicin är inte ett roligt kapitel. Hur mår du nu då? Jag mår stabilt som tusan trots att jag inte tagit medicin sedan i februari. Men det kanske har med hormonerna att göra. Jag ska i alla fall försöka att leva utan dem. Usch, låt dem inte pressa på dig något du inte vill!

http://mimosan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se