Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Senil uppdatering

Av Sofie - 11 augusti 2008 18:18

Jaha, såhär blir det när man inte bloggar på några dagar och dessutom är lite lagom senil... Vad tusan har jag haft för mig? Ska se om jag kommer ihåg nåt.

I lördags vet jag i alla fall att jag var tillsammans med ett par kompisar och drack några droppar alkohol och spelade SingStar. Jag hade jättekul! På krogen var det som vanligt lite mindre kul, men det funkade. Träffade min bror där, som visst var på svensexa. Han hade peruk och nån hemmasnickrad t-shirt på sig. Jag har faktiskt en bild här nånstans, ska se om jag kan rota fram den sen..

Vad har jag gjort mer? Jo, vi klippte grabbens hår här för någon dag sen. Fastän jag hade ställt in trimmern på 7 mm blev det suuuuperkort. Men det är ju bara hår, det växer väl ut snart. Han fick lite vax i håret och blev så cool så, hehe.

Idag var det första dagen på dagis för grabben, igen. Han fick ju vara ledig en vecka extra. Jag var en smula nervös inför lämning men äh, det gick ju jättebra! Vi kom dit, jag tog av honom ytterkläderna, vi pussades och kramades och han följde mig till dörren, han öppnade dörren åt mig och han sa hejdå och vinkade. Kan det bli bättre? I think not!

Hmm... Det var något mer jag skulle skriva om, men som sagt - senil.
Får väl se om det kommer tillbaka eller om vi för evigt får sväva i ovisshet. Ha en bra kväll!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se