Alla inlägg under juli 2008

Av Sofie - 21 juli 2008 09:03

Jag gör inte mycket väsen av mig på morgonen. Jag ringer inte ens till folk förrän efter klockan 10. Folk får vakna till ifred. Jag vaknade klockan åtta av att en granne startade sin gräsklippare. I 45 minuter höll han sen på att klippa. Jag höll på att bli tokig. När han äntligen stängde av gräsklipparen så började han hamra istället! Vafan, låt folk sova! Grabbarna ligger och sover fortfarande. De skulle inte vakna ens om grannens jävla gräsklippare exploderade. Men ganska nice att sitta uppe själv en stund, det var länge sen. Och ser man det från den ljusa sidan så vände ju karljäveln dygnet åt mig.

ANNONS
Av Sofie - 21 juli 2008 01:29

Det är en myggjävel i mitt sovrum! Fan vad irriterande det är. Jag hör hur den surrar alldeles i närheten men det är alldeles för mörkt för att kunna se den. Jag har skänkt bort tillräckligt av mitt blod idag, thank you very much! Hela dagen har jag tänkt att jag ska blogga och lägga ut bilder men som vanligt får jag aldrig tummen ur. Plötsligt är klockan läggdags och så tänker man att 'imoorgon ska jag fixa'.. Yeah right. God natt.

ANNONS
Av Sofie - 19 juli 2008 09:19

Jag blir galen! Eller åtminstone lite småtokig och smått deprimerad. Det bara regnar! På ungefär en kvart har det nu kommit tre(!) störtskurar. Regnet bara öser ner. Undrar om det inte anas lite åska också? Man kan ju hoppas.

Av Sofie - 18 juli 2008 20:42

Glömde ju förresten att skriva grattis till Adrians kusin Krister, som fyller hela 20 år idag! GRATTIS från alla frusna Kirunabor!

Av Sofie - 18 juli 2008 20:28

Jag vet att jag inte har bloggat på någon dag, men jag lever i allra högsta grad och jag kan dessutom lova att du inte har missat ett endaste dugg.

Försöker komma på någon kul och klatschig titel till min blogg, men det går svårt då jag är ganska fantasilös.
Gillade namnet på Carolina Gynnings blogg (klicka här).

Det regnar i Kiruna. Små skurar titt som tätt. Jag är less. På plussidan att det faktiskt åskade idag. Jag älskar åska. Men nu får regnet ta och ge med sig. Jag vill ha lite sol innan "sommaren" är slut!

Jag drömde att jag missade första dagen i skolan. Snacka om ångest. Någon vänlig själ skickade hem lite uppgifter åt mig, men de var så svåra så jag tänkte att jag kommer aldrig att klara av att gå skola. Inte ens i mina drömmar tror jag på mig själv. Great.

Har tänkt vara lite nyttig såhär på kvällskvisten. Nu får det vara slut på godis, för snart är jag ett fetto igen. Så jag köpte morötter och tänkte fixa någon god dip. Men mitt huvud hänger ju aldrig riktigt med, så det visade sig att jag får nöja mig med morötter. Äh, vem behöver dip anyway?

Jag glömmer ofta saker, men de senaste dagarna har det varit extremt. Jag minns inte om jag frågat saker, eller bara tänkt att jag ska fråga, jag häller tvättmedlet i facket för sköljmedel fastän jag kommit på mig själv sekunden innan och skrattat åt min dumma hjärna. Helt otroligt. Men jag är van. Undrar om plötslig hjärndöd går i släkten?

Av Sofie - 16 juli 2008 21:15

Inatt gjorde grabben något han aldrig någonsin gjort förut. Han ramlade ur sängen! Jag vaknade av ett brak, pulsen gick upp till sisådär 200 och så började han vråla. Klart, stackarn dundrade ju rakt in i benen på vår säng. Han fick komma och lägga sig med oss, sådär mysigt i mitten. Han somnade om omedelbart men jag låg vaken ett tag. Jag vaknade ju till rätt ordentligt, plus att ungen trängde ut mig på kanten. Det är svårt att somna när man inte kan röra sig. Till slut lyckades jag putta in honom och så sov vi gott alla tre, till klockan 10 ungefär. Det är skönt att sova, men vi borde börja vända tillbaka dygnet snart.

Av Sofie - 15 juli 2008 20:23

Såg precis att inlägget jag skrev på mobilen i helgen visst hade sparats. Skumt, för när jag skrev det så blev det strul och så tänkte jag att skitsamma då, jag kan ju skriva när jag kommer hem. Så ursäkta om jag tjatar om semestrar och IKEA, men ni dör väl inte av att läsa om samma saker två gånger?

Förresten så glömde jag säga att min unge sjöng på vägen hem igår. Och inte vilken låt som helst. Med hes röst sjöng han med under "Hard Rock Hallelujah", fast det blev mer "hard hallelujah". Lite svårt att hänga med när man är två bast kanske.

Av Sofie - 15 juli 2008 20:13

På fredagen for vi på semester. Bort till Båtskärsnäs där min fader har sin stuga. Otroligt skönt att komma bort från lilla Kiruna och se något annat en stund. Vädret har varit sådär. Soligt och varmt en dag, men sen har det varit mest mulet, men ändå varmt och skönt.

På lördagen lämnade vi Addeman med moffa och Eva och så for vi till IKEA. Vi hade tänkt köpa ny klädsel till sofforna, men det kostade över 2000 så vi köpte lite annat smått och gott istället och kom undan med 1900 kronor istället... Stooor skillnad. Men vi sparar lite pengar och så vips har vi soffklädseln snart ändå.

Igår var det tänkt att vi skulle ha fortsatt ner till Luleå och semestra lite mer, fram till torsdag-fredag kanske. Men planerna ändrades. Vi for in till Luleå för lite shopping och Max (obligatoriskt med Max) och sen for vi hemåt. Men Luleå finns ju kvar, dit åker vi kanske om någon vecka eller så, om det passar bättre då. Det viktigaste är ju att Nettan mår bra, och orkar med oss och vår busunge när vi kommer inklampandes!

Nu ska jag surfa vidare en stund, jag har saknat datorn där borta i ödemarken! Ha en bra kväll!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se