Alla inlägg under juli 2008

Av Sofie - 23 juli 2008 23:53

Jag har ju glömt att berätta om R's födelsedagspresent. Han fyllde ju år för några veckor sen, men har inte hittat något bra att köpa.
Så hittade han något han ville ha, och så fick det bli. Och eftersom han vet vad det är kan jag lägga ut en bild här utan att förstöra överraskningen:


Vill du titta på fler vattenpipor och grejer, så gå bara in här!
Grattis i efterskott, darling!

ANNONS
Av Sofie - 23 juli 2008 23:22

Ska se om jag kommer ihåg vad vi har gjort idag istället då..

Jo! Jag har faktiskt städat lite. Vill ju ha det hyffsat rent och snyggt inför hemkomsten på söndag. Ja, vi åker ju imorgon. Luleå, here we come!
Folket har förhoppningsvis förberett sig någorlunda på vår ankomst, även om inget riktigt kan förbereda en på grabbens snacksalighet. Man måste ladda upp med dubbel dos tålamod, och möjligtvis öronproppar, för annars finns risken att man blir lite galen.
Grabben pratar redan om Kenka, Nettan och förstås Anna och "Tias" som vi ska besöka på fredag. När han är mätt och inte vill äta mer, så ska han spara till Kenka säger han. Vanligtvis så är det mommo han sparar saker åt, men det är väl lite speciellt nu förstås.

På tal om mommo så var hon och grabbens plastmoster hit en sväng för att tvätta Saaben. Grabben blev förstås helt eld och lågor, han ÄLSKAR mommos Saab! Måste prångla dit en stol så han kan cruisa runt lite när han vill... Fast då ser vi nog aldrig röken av honom igen.
Nåväl, han fick iaf hjälpa till att tvätta bilen och jag har nog aldrig sett en så söt.... biltvättare någonsin! Observera:


Duktig kille! Han var så stolt sen, och har sagt flera gånger att "duktig hjälpa till tvätta bilen"!

Har spenderat hela kvällen hos mommo och gänget. De åker också bort imorgon, fast de är borta något längre så vi ses nog inte på ungefär 3 veckor eller så. Hur ska grabben klara sig utan mommo så länge? Och hur ska mommo klara sig utan grabben??! Kan bli läskigt det här....

Det var tänkt att jag skulle packa nu på kvällskvisten, men eftersom det inte är någon större brådska imorgon så packar vi och fixar allt då.
Nu ska jag mysa i soffan med lite cashewnötter i mjölkchoklad. Och R då förstås (han är inte lika viktig, han är ju inte doppad i choklad haha)!

ANNONS
Av Sofie - 23 juli 2008 23:17

--- minnas vad vi gjorde igår, men det står helt still i skallen. Bra minne, men jävligt kort!

Utan att skryta, och jag är förstås inte alls partisk, så måste jag ändå säga att jag har världens sötaste unge! Jag har t.o.m bildbevis:


Och så till sist, en bild på vår nya köksduk. Jag vet att den inte är struken, men jag och strykjärnet är inte bästa vänner.... Och låt bli att titta på stöket i bakgrunden, titta istället på mina stackars blommor som äntligen fått lite ny jord!

Av Sofie - 23 juli 2008 01:06

Vart kan jag ringa för att klaga på detta överjävliga väder?! Jag vill beställa sol, värme och en snygg solbränna till helgen tack.

Av Sofie - 21 juli 2008 21:13

Okej, nu börjar det bli ordning på dagarna i bloggandet. Nu är jag ikapp.

Idag har vi hängt och slängt på stan. Reor överallt, så man måste ju kika åtminstone. Eller jag, grabbarna hänger väl med smått motvilligt.

Hemtex hittade vi två dukar. En grön till vardagsrummet, och en stor vit till köket. Den till köksbordet är som tyg, fast plast (jag veeeet, jag är BÄST på att förklara) och det är ju perfekt när man har en unge som tycker att yoghurt och flingor är plockmat. Lätt att hålla rent.
Tyvärr inga bilder på dukarna, men det kanske kommer sen när de är på plats.

Lindex hade de bra rea. Ta två betala för en. Vi hittade två jackor till grabben, en i strl 92 och en i strl 98. Men de var typ lika stora upptäckte vi sen, så han kan nog ha båda under hösten.
I den ena kan man dessutom ha en fleecejacka under, som man kan ta bort om man vill. Den plötsliga hjärndöden igen, kommer inte alls på vad det heter. Nåväl, 299 kronor för två jackor. Super!Och här en bild på två söta soffkuddar som jag hittade på Jysk. Det var kärlek vid första ögonkastet!

Av Sofie - 21 juli 2008 21:03

... var vi hemma hos moder praktiskt taget hela dagen. De håller på att fixa husgrunden och R är så snäll och hjälper till.
Moder bjöd på middag sen också. Lasagne! Finns det något bättre och godare än mammamat? I think not!

För att underhålla barnet gick vi en sväng till Coop för att panta lite burkar och flaskor. Envis som han är så skulle grabben såklart bära en egen påse. Tur att det finns små påsar.

Sonen älskar traktorer. Han är helt fascinerad och glor med stora ögon så fort en traktor är i närheten. Igår skulle han få åka, men då blev det läskigt och han ville gå in till mommo istället.

Lite konstigt ihoptryckt bild, men man ser traktorn och man ser grabben, åtminstone lite, och suddigt.

Av Sofie - 21 juli 2008 20:47

I lördags var jag hem till L. Hon har köpt en lägenhet och jag var där för att spana och om möjligt hjälpa till att sortera en pinal eller två.
Riktigt trevligt och roligt hade vi, eller åtminstone jag hehe. Ännu bättre blev det när vi for och köpte lite glass och godis och kunde slappa och svulla i soffan. En riktigt fin lägenhet är det, eller kommer i alla fall att bli när hon är klar.Jag fick i uppdrag att fixa duschdraperi och lite annat smått och gott inne på toaletten. Är jag inte superduktig så säg?

L målar i blivande barnrummet:


Och här är regnbågen som vi såg från köksfönstret. Mobilkameran fångade inte alla de vackra färgerna så bra, men det är det starkaste och vackraste regnbåge jag någonsin sett tror jag...Tråkigt, men samtidigt roligt att hon flyttat. Nu kan man ju ses lite oftare.. och lättare. Såklart är det på våning 64327326 utan hiss, men så är det väl alltid när folk flyttar?

Av Sofie - 21 juli 2008 20:22

Jag ska ta tag i mitt bloggande nu. Det har varit lite dåligt med bloggande den senaste tiden, men det är för att jag sällan sitter vid datorn och jag orkar inte sitta och skriva på mobilen! Men nöden har ingen lag, jag får väl börja göra det om det ska bli någon ordentlig uppdatering av mitt rätt så ointressanta liv.

Jag börjar med att lägga ut utlovade bilder från vår minisemester i Båtskärsnäs.

Här är då utsikten från pappas stuga. Visst är den alldeles tråkig och hemsk och alldeles.... alldeles underbar!?


Och här en bild på sonen och hans plastmommo som sitter och bygger slott och spanar ut på båtarna:

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se