Alla inlägg under juli 2008

Av Sofie - 25 juli 2008 21:22

Idag for vi iväg ganska tidigt, för att inte väcka den björn som sover (Kenka). Vi har knallat omkring på stan i många timmar och faktiskt hittat en pryl eller två. Så som en klocka, kläder till mig (tre tröjor och en klänning - bilder kommer kanske senare), ett par byxor till grabben och lite sånt. Lagerhaus tyckte jag om också, kul butik!

Roger pep iväg till en frisör också, och det var välbehövligt kan jag säga. Han såg ut som.... jag vet inte vad! Typ som att en av Bröderna Fluff kopulerat med Monchichi och fått Roger. Helt hysteriskt roligt att se på, men inte så fagert.

Imorgon blir det nog Piteå en sväng, och kanske lite Storheden också.

Men nu vill jag ha något sött och gott. Måste ge mig ut på skattjakt.

ANNONS
Av Sofie - 25 juli 2008 20:40

.. är bara skit. Fan vad less jag är. Men vad ska jag annars roa mig med om kvällarna? De kvällar jag får logga in utan problem alltså. Skitprogram!

ANNONS
Av Sofie - 25 juli 2008 09:07

Jag har sovit dåligt och inte särskilt länge, i en säng som knarrar - tillsammans med en unge som också knarrar. Eller åtminstone piper och gnäller och sparkar på mig i sömnen. Men vi kom upp i okej tid i alla fall, hoppas man lyckas hålla sig vaken på rätt sida av dygnet i fortsättningen. Det är ju dags för verkligheten igen på måndag. Längtar inte!! Men än så länge är det bara fredag och idag är det Boden som gäller. Vi ska och hälsa på två vänner som vi träffar alltför sällan sen de lyckades undkomma Kiruna. Nåja, nu ska jag försöka fixa frukost och försöka hålla ungen tyst en stund. Det kommer inte gå, men folket sover fortfarande så jag måste försöka i alla fall. Ha en bra dag!

Av Sofie - 24 juli 2008 23:58

Jag har tidigare nämnt att jag lider av en fobi. En fobi som jag inte ens vet vad den heter. Jag vet hur det låter, men mamma, mormor, syster och moster vet vad jag menar. Vi är alla likadana. Jag söker lite då och då på nätet efter vad den kan heta, men jag hittar aldrig något. Jag tål inte en del mönster. Som massor med hål som sitter tätt. Jag vill bara krypa ur mitt skinn och lägga mig i ett hörn och dö. Nu ikväll stötte jag på ordet hålmönster. Bara själva ordet är ju äckligt. Hålmönster. Hålmönster. HÅLMÖNSTER. Seriöst. Äckel.

Av Sofie - 24 juli 2008 21:57

.. bara tillägga att det faktiskt inte regnar här. Just nu iaf, eller kanske än. Jag är ju regngud, så regnmolnen har en tendens till att vilja hänga med mig. Jag har försökt ansöka om ny gudstjänst(haha), som typ solgud istället, men icke. Nåja, det finns ju värre jobb..

Av Sofie - 24 juli 2008 21:51

Nu är vi här. Vi har till och med varit här ett tag redan. Resan gick bra, även om tålamodet tryter ibland när man har att göra med pratmeister. Han pratar verkligen HELA tiden, min lilla son. Fick sms igår från en kompis som är på semester i Tunisien. Jag skrev att jag hoppas att regnet öser ner och att han lider av hemsk diarré. Avundsjuk? Jag? Hell no, vem vill inte uppleva en sommar som bara regnar bort? Jävla skit.

Av Sofie - 24 juli 2008 12:12

Nästan iaf, R har lite saker kvar att packa. Vi sitter bara och väntar på att han ska komma hem, han är och hjälper grabbens plastmoffa med lite grejer. Jag har packat allt till mig och grabben, diskat och varit ut med alla sopor. Sen är det bara svullolunch på typ Annies kvar, det blir ju lättast så, och sen far vi! Det kommer att bli sol och stekande hett i stan, bara så ni vet. Det blir det alltid så fort jag åker bort. Ha det bra i värmen, och glöm inte vem ni ska tacka! Adjö från väderguden

Av Sofie - 24 juli 2008 09:37

Vad duktiga vi är på att kliva upp tidigt...... inte! Klockan var ställd på 8.30, men vad gör man? Stänger av den och sover vidare till 9.19 förstås. Suck. Nåja, det är tur att det inte är någon jättebrådska. Frukost, dusch och packning så kan vi åka sen. Borde inte ta såå länge. Jag drömde förresten en helt sjuk dröm inatt. Jag minns inte vem killen var, men jag var helt besatt av någon snubbe. Han hade skänkt ett par av sina gamla kalsonger till typ röda korset som jag då köpte och hade på mig, haha. Jag vet redan att jag är sjuk i huvudet, men det är tur att man inte rår för vad man drömmer.. Drömde också att jag och Eve träffade nån kille som snackade jättedålig engelska. Plötsligt kunde båda finska och så satt de och pratade med varandra och glömde helt bort mig. Taskigt ju! Nä, nu ska jag släpa mitt sjuka jag till köket för att fixa frukost. Tjaoo!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se