Alla inlägg under juli 2008

Av Sofie - 28 juli 2008 07:50

God morgon! Jag är helt sjukt trött. Men är man dum i huvudet så får man ju såklart lida för det. Adde fick stanna hemma idag. Han somnade alldeles för sent igår. Han är ganska pigg nu ändå, så dagis hade kanske funkat, men vanligtvis är han på så fruktansvärt dåligt humör när man väcker honom och han inte får vakna av sig själv. De säger på dagis att han brukar vara sur hela förmiddagarna men att efter vilan brukar han bli glad och pratsam och vill leka med andra. Nåväl, jag ringde till dagis för att säga att han kommer först imorgon, men det var inget svar. Det klarar sig nog. Nu ska jag slötitta på Musses Klubbhus och försöka vakna till lite. Sen ska jag se om jag lyckas hitta någon frukost här.

ANNONS
Av Sofie - 27 juli 2008 22:57

Jaha. Så nu är man här igen. Missförstå mig inte, jag älskar mitt hus. Det ligger bara i fel stad. Imorgon börjar allvaret igen. Men eftersom vi kommit hem så sent funderar jag på om inte Adde ska få vara hemma imorgon. Eller åtminstone få en liten sovmorgon. Stackaren kommer vara helt slut imorgon (läs trött och på förbannat dåligt humör). Vi får se hur det blir. Jag börjar få ångest och kalla fötter och hela köret. Sist jag försökte mig på att göra något om dagarna så slutade det med extrem inre stress och hysteriskt jobbig bacillskräck. Hjälp.

ANNONS
Av Sofie - 27 juli 2008 13:11

Jag känner mig stressad. Klockan bara tickar iväg, och vi ska fortfarande hinna med Storheden innan vi åker. Jag vill dessutom ta en liten omväg på väg hem sen, och åka förbi Båtskärsnäs. Min syster är där så jag tänkte kolla läget och om hon trivs. Med andra ord erbjuda henne skjuts hem, om det skulle vara några problem där borta. En del personer kan vara jobbiga att umgås med, om man uttrycker det snällt.

Men R verkar inte ha någon större brådska. Han glider omkring och tar det lugnt. Jag är effektiv och har bäddat undan och packat det mesta för länge sen. Jag älskar att vara här, men jag hatar stress. Nu är R inne på toaletten i alla fall, och förhoppningsvis hör jag duschen snart.

Nu har min unge slagit sig. Igen. Måste blåsa!

Av Sofie - 27 juli 2008 13:06

Alla har höjt dessa majskrokar till skyarna. Så vi köpte en påse igår. Tänkte att Adde kanske gillar dem. Men han, och vi andra, ratade dem direkt. Alltså fy vad äckliga de var! Torra, smaklösa och som... frigolit. Kan köpa sådana nästa gång man ska packa porslin eller något, funkar nog fint. Men jag kan tänka mig att bebisar gillar dem, så jag kanske sparar dem till Tove.

Av Sofie - 27 juli 2008 09:26

Hah! Jag lyckades vinna de flesta omgångarna av Buzz iaf. Känns bra! Första gången jag spelade kom jag hopplöst sist och jag tycker inte om att förlora :-P Nu ska vi fixa frukost, jag och grabben. Vi är de enda som är vakna. Sen ska vi nog gå ut och busa och leka och njuta av sista dagen i frihet!

Av Sofie - 26 juli 2008 21:20

Ett trevligt plejs, det där Piteå. Kul med mycket folk och allt annat roligt man kan titta på nu när det är Pdol. Vi tittade på två galna typer som hoppade bungy jump. För man måste ju ha något fel någonstans när man frivilligt utsätter sig för sånt där.. Själv är man så pass höjdrädd att det är läskigt att stå på en pall eller något. Det har varit sjukt varmt idag. Inte ens jag, världens mest frusna person, har frusit idag! Jag har haft på mig min nya klänning och bara njutit av solen och värmen. Jag har aldrig varit någon klänningstjej men nu vill jag ha bara för att jag kan. Nu finns det ju klänningar som passar! Nåja, nu får det vara nog med skitsnack, jag orkar inte skriva på mobilen. Nu ska ungen bara somna, sen ska jag utdela pisk av bibliska proportioner i Buzz! Failure is not an option, särskilt inte efter förra gången.....

Av Sofie - 26 juli 2008 09:16

Inte för att någon ens undrade eller var en smula orolig, men ändå. Jag är den enda som är vaken. Inte ens tvn är på. Det är skönt att njuta av lugnet. Snart vaknar huliganen och resten av folket och då blir det tillräckligt med ljud ändå. Idag ska vi nog till Piteå en sväng. Ska bli kul! Där har jag inte varit sen då när jag nästan började gymnasiet där. Hoho.

Av Sofie - 26 juli 2008 00:22

Så jag har köpt CYKLO-F och ska testa om det funkar. Har tagit två tabletter nu innan sänggåendet och nu sitter jag och tänker på blodproppar i hjärnan och ond bråd död. Jag vill inte dö. Jag kommer nog inte somna på ett tag. Jag ska ligga och titta på min son som, förhoppningsvis, sover. Då brukar jag få lite ro i själen. God natt!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se