Alla inlägg under juli 2008

Av Sofie - 29 juli 2008 20:44

Ibland är det bara helt brutalt tråkigt att natta barn. Knappt någon som vill prata på msn, och det är ganska begränsat med bra sidor att surfa in på från mobilen. Och han verkar inte somna inom en snar framtid heller. Suck. Jag som har syster, cola och popcorn som väntar på mig där nere. Och kanske någon film till och med, syster var sugen på Apocalypto. Borde väl hinna se en liten snutt innan R kommer hem. Grattis på bröllopsdagen min darling! Jag är så glad att du står ut med mig. Jag vet att jag inte är lätt att ha att göra med alla gånger, och att jag aldrig gör som du vill, haha, men jag försöker att inte vara alltför hemsk ;-) Puss!

ANNONS
Av Sofie - 29 juli 2008 17:55

Tre år. Så länge har vi varit gifta nu. Det känns inte som att det har gått tre år. Men å andra sidan så känns det precis likadant som innan vi gifte oss, det kanske är därför.

Inget firande idag dock. Gubben jobbar ju eftermiddag. Vi intog lunch tillsammans på Coop idag, men räknas det som att fira blir jag deprimerad.

-

Det gick förresten bra med ungen på dagis idag. Han var glad som en lärka när jag och syster hämtade honom. Såklart. Hoppas att det går bättre imorgon bitti.

Syster har ätit middag med oss, och mest troligt stannar hon tills R kommer hem. Kanske stannar hon t.o.m till imorgon, vi har ju en riktig bäddsoffa nu ju! Då kan hon ju faktiskt sova bekvämt för en gångs skull.
Men nu ska vi till Ica och köpa lite popcorn tror jag. Fridens!

ANNONS
Av Sofie - 29 juli 2008 08:10

Hoooooja, det gick inte alls bra att lämna på dagis!
Han skrek efter mig och R, sträckte ut armarna mot oss och grinade att han ville hem.... Jag vill bara rusa tillbaka och hämta hem honom! R är kolugn och säger att det går nog bra. Men mitt mammahjärta är nog lite trasigt. Kanske måste ringa om en stund och kolla läget....

Av Sofie - 28 juli 2008 22:28

Nu är jag uppe för omnattning av barn för tredje gången ikväll. Han svettas floder, trots att fläkten går på max. Det är väl inte konstigt att han vaknar när kudden är så blöt att han tror att han har spillt vatten på den... Nu har jag offrat min torra kudde, så nu kanske han kan sova ordentligt. Vad gör man inte för sin lilla älskling? Så liten, men ändå störst.

Nä, jag har faktiskt inget bättre för mig än att kludda ner meningslösa inlägg i bloggen.

Av Sofie - 28 juli 2008 21:26

Jag läste någonstans att det är inne med buskiga ögonbryn, men någon måtta får det faktiskt vara. Om jag inte plockar så har jag ett ögonbryn och inte två. Tänk Liam Gallagher, fast inte riktigt så illa som tur är (men det skulle väl bli om jag inte plockade!). Bara för att något är inne betyder det inte att det är SNYGGT.På tal om snyggt - fick senaste H&M-katalogen igår. Satan i gatan vad mycket snyggt jag hittade! Både till mig själv och till grabbarna. Mest till lilla grabben. Synd att det ska bli så dyrt, annars hade jag beställt direkt. Får sålla lite och bara kika på det man helst vill ha och se om det blir en bättre prislapp då.Nu ska jag försöka fila till mina naglar lite. De fem som inte är nedbitna alltså... Jävla ovana det där. Men jag SKA sluta.

Av Sofie - 28 juli 2008 19:56

Yes, Rs present hade äntligen kommit så han hämtade den lite snabbt under sin matpaus. Stackarn har ju börjat jobba igen nu. Eftermiddag. Men sen har han ledigvecka igen hehe. Den var riktigt fin förresten. Vattenpipan. Kan slå vad om mitt ena ben att han testar den så fort han kommer hem. Kan slå vad om mitt andra ben att jag också måste testa. Men det måste jag väl, har aldrig testat förut. Nåja, vilket meningslöst inlägg detta blev. Ungen vägrar förresten sova. Så var det med den tidsplanen....

Av Sofie - 28 juli 2008 19:08

Grabben är badad, insmord, tandborstad och ligger redan i säng! Det är utan tvekan rekord! Vi har haft det riktigt mysigt idag, jag och sonen. Solen har gassat och vi har varit ute nästan hela dagen. Vi har solat och tagit det lugnt, grabben har vattnat uteblommorna helt själv och så har vi rensat ogräs. Vi har lagat mat som vi har ätit ute på altanen. Vi har fikat med min bror som kom på besök. Och så badat och allt det förstås. Det är så underbart att bara få vara tillsammans hela dagen och mysa och leka och ha roligt. Samtidigt försöker jag prata lite om dagis och att han ska dit igen. Han verkar se fram emot det, han pratar om kompisar och om att leka. Det känns bra. Men vi ser ju hur det går imorgon bitti. Jag hoppas att det kommer gå bra. Nu ska jag läsa bloggar och sen om en stund släcks lampan och då är det god natt för en viss liten herre! Ha en bra kväll!

Av Sofie - 28 juli 2008 11:10

Idag fyller min "lilla" kusin hela NIO år! Var inte hon en liten bebis nyss?
Jag hade velat vara där nere och gratta, men jag får skicka en hälsning via bloggen istället och hoppas på att hon ser den.

Hoppas att du har en underbar födelsedag och att du får något du verkligen önskar dig. Saknar dig!

Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se