Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

I love you

Av Sofie - 31 juli 2008 12:23

Sen jag fick vara med och skapa liv så tänker jag mycket på döden. Det går lite i vågor. Ibland tänker jag inte på det alls, men så plötsligt kommer det tillbaka och jag funderar på livet, döden och sonen. Vad händer med SötGöte om något händer mig? Tänk om något händer honom? Tänk om jag inte får vara med och se honom växa upp?
Jag funderar och... planerar, kan man väl nästan säga. Tänker på vad jag borde fixa, ifall något skulle hända mig. Eller oss. Gud förbjude att han blir ensam! Jag vill skriva något, lämna något efter mig ifall något händer.

Jag tänker på det ibland, men sen glömmer jag för ett tag och fixar inte alls det jag har tänkt. Men vad ska jag skriva? Det finns inga ord som kan beskriva det jag känner för mitt lilla barn. Jag älskar inte, det är inte kärlek, det är STÖRRE än så! Men det går inte att beskriva. Men jag kan ju alltid försöka.

Och jag har bestämt mig för vart jag vill att han ska bo om något händer mig och R. Med tanke på sonens kärlek för dessa personer så är det för mig otänkbart att någon annan ska ta hand om honom.

Och jag planerar visst för livet också, jag tänker inte bara på döden. Självklart hoppas jag på att få leva tills när jag är en gammal tant, men det är bra att ha en reservplan, eller vad man ska kalla det. För ingen vet när livet tar slut. Men tills den dagen kommer ska jag krama och pussa och bara älska min son, och säga "jag älskar dig" så ofta jag kan.

Jag - "I love you!"
Sonen - "Aj aj jo too!"

 
ANNONS
 
Mina-Jakthundar

Mina-Jakthundar

31 juli 2008 22:31

Så är det då man får barn. Dessa tankar finns med en från barnets födsel och framåt. Så har det i alla fall varit för mig.

http://mina-Jakthundar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se