Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Plötslig hjärndöd

Av Sofie - 18 juli 2008 20:28

Jag vet att jag inte har bloggat på någon dag, men jag lever i allra högsta grad och jag kan dessutom lova att du inte har missat ett endaste dugg.

Försöker komma på någon kul och klatschig titel till min blogg, men det går svårt då jag är ganska fantasilös.
Gillade namnet på Carolina Gynnings blogg (klicka här).

Det regnar i Kiruna. Små skurar titt som tätt. Jag är less. På plussidan att det faktiskt åskade idag. Jag älskar åska. Men nu får regnet ta och ge med sig. Jag vill ha lite sol innan "sommaren" är slut!

Jag drömde att jag missade första dagen i skolan. Snacka om ångest. Någon vänlig själ skickade hem lite uppgifter åt mig, men de var så svåra så jag tänkte att jag kommer aldrig att klara av att gå skola. Inte ens i mina drömmar tror jag på mig själv. Great.

Har tänkt vara lite nyttig såhär på kvällskvisten. Nu får det vara slut på godis, för snart är jag ett fetto igen. Så jag köpte morötter och tänkte fixa någon god dip. Men mitt huvud hänger ju aldrig riktigt med, så det visade sig att jag får nöja mig med morötter. Äh, vem behöver dip anyway?

Jag glömmer ofta saker, men de senaste dagarna har det varit extremt. Jag minns inte om jag frågat saker, eller bara tänkt att jag ska fråga, jag häller tvättmedlet i facket för sköljmedel fastän jag kommit på mig själv sekunden innan och skrattat åt min dumma hjärna. Helt otroligt. Men jag är van. Undrar om plötslig hjärndöd går i släkten?

 
ANNONS
 
Anna

Anna

18 juli 2008 20:57

Hej på dig! Det skulle var kul att ses när ni kommer till luleå. Är det nästa vecka ni kommer?

http://smultronet1.blogg.se

 
zappalainen

zappalainen

19 juli 2008 09:48

min hjärndöd är inte så plötslig, men den lever och frodas!!

http://zappalainen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se