Alla inlägg under juni 2008

Av Sofie - 4 juni 2008 10:08

Jag har länge suktat efter dessa skor från Wedins. Jag tycker de är så fina, och de hade nog passat ihop med mina jeans.Skor från Wedins Synd bara att de kostar så mycket. Eller ja, de är ju inte världens dyraste skor med sitt pris på 499 kronor, men har man inte en 500-lapp i börsen är det väldans massa pengar.


Hittade också lite grejer på Nelly när jag surfade runt där.
T-shirten tyckte jag var rolig, och hatten (Bad Day Hat) är är både snygg och bra att ha om håret ser förjäT-shirtvligt ut, vilket det ju oftast också gör.Bad Day Hat
Bilderna hamnade lite konstigt, men jag är inte så haj på det här riktigt än.. Kika in på Wedins eller på Nelly om du vill kika närmare på lite grejer.
Nu ska jag ut i solen!

ANNONS
Av Sofie - 4 juni 2008 06:47

En sol som (nästan) hela natten ligger på och värmer plåttak resulterar i ett väldigt varmt sovrum. Det är så jobbigt, jag kan inte sova när det är så varmt. Det är så äckligt att ligga där och svettas hela natten, och jag börjar må så dåligt av att vara sådär varm. Känner mig nästan lite illamående. Ändå har jag knappt haft täcke och fläkten som Roger köpte har stått på hela natten. Nä, det ska vara svalt i sovrummet, så man kan dra upp täcket så att ansiktet knappt syns! Det är så det ska vara! Då kan jag sova gott. Nu måste vi göra oss färdiga för att gå ut. Sanna sa att de har lovat 28 grader idag. Får hoppas att det stämmer!

ANNONS
Av Sofie - 3 juni 2008 21:21

Ja, jag känner mig verkligen helt slut. Men det är ändå en rätt mysig trötthet. Det är skönt när man är trött av att faktiskt ha gjort något. Det har varit fullt upp hela dagen faktiskt. Ja, förutom morgonen som jag spenderade vid datorn... Vid 12 kom brorsan och hämtade mig och så for vi och handlade. Sen for vi upp till honom för jag hade ju lovat att hjälpa till med tårtorna. Det gick fort, och bra. Sen var det dags att testa tvspel. Och det var ju bara att konstatera att jag måste köpa ett nytt spel. Wii fit var ju hur roligt som helst! Riktigt tungt faktiskt, även om man inte tror det. Det är nog riktigt bra träning om man inte känner för att packa väskan någon dag. Nå, sen var det dags att hämta ungen. Sen hem direkt för lite fix i trädgården. Sen snabb middag bestående av hemgjord pizza. Eftersom det har varit så varmt och härligt idag åt vi middag ute på altanen. Superhärligt! Sen dags för avfärd igen. Nu for vi till Coop för att köpa trädgårdsprylar och blommor och present till brorsan. Sen for jag och Adde upp till broder medan Roger for hem och tvättade altanen. Efter tårtätande och lite bus kom Roger och hämtade oss igen. Hem för mer påtande i trädgården och sen in för kvällis. Sen såklart tandborstning och hänga lite tvätt. Nu ligger jag och nattar Adde, ja det blev lite sent idag, och ÄNTLIGEN kan jag vila lite. Det blir nog sängen tidigt idag. Puh!

Av Sofie - 3 juni 2008 08:41

Oftast är det alldeles jobbigt och hemskt att kliva upp 06.30 Oftast är det alldeles jobbigt att väcka den lilla björn som sover, för han har ett hemskt morgonhumör när han inte får vakna själv.
Men det bästa med en sådan tidig morgon är promenaden till dagis. Särskilt en dag som idag, då solen skiner och värmer och Adrian är på bra humör.
Han sitter still i vagnen hela vägen, och nästan varje morgon spanar vi efter fåglar. Han blir så glad när han hör eller ser fåglar.
- "Mamma schhh, fågel!"
- "Mamma, det är Hacke!"
Han pekar och visar och frågar. Han är så söt.

Det var bara vikarier på dagis idag, men lämningen gick bra ändå. Det var nog jobbigast för hönsmamman, som oroade sig hela vägen hem. Samma hönsmamma som skickar med ungen en overall till dagis, när det är 12 grader i skuggan! Ja, som extrakläder alltså, hönsmamman tänker att vädret kan ju vända fort i denna håla. Jag måste verkligen köpa en jacka till ungen, han kan ju inte gå omkring i fleecekläder hela sommaren!

Nämen kolla, det har mulnat på. Hoppas värmen håller i sig i alla fall.
Annars var det nog bara bra att jag skickade med overallen.

Snart ska jag iväg till broder och hjälpa honom med tårtor. Jag har lovat att fixa. Han har ju "kalas" idag, han blev 24 i torsdags!

Nu ska jag göra lite nytta. Kanske lite av det som jag inte gjorde igår. Men i alla fall dammsuga, kanske så fröna och så kanske kratta lite.. om jag orkar.

Av Sofie - 2 juni 2008 11:06

Idag har jag tänkt vara hurtig. Ja, tänkt, vi får väl se hur det blir.
Har TÄNKT så lite frön (bl.a Luktärt och Rudbeckia) och så har jag TÄNKT att skriva en inköpslista och veckohandla idag, och så har jag TÄNKT att jag kanske skulle ta och orka baka idag. Kanske kanelbullar eller något annat gott som man kan bjuda på. Det är så härligt med lite hembakat när solen skiner och man kan sitta ute på verandan och fika! Solen skiner ju faktiskt nu, men vet inte hur pass "varmt" det är här i Kiruna just nu... Nä, om man skulle ta och börja med det lättaste i alla fall - inköpslistan - så får jag se om det blir att ta itu med det andra senare. Ha en bra dag!

Av Sofie - 2 juni 2008 09:18

Det blev många bilder idag... Här kommer även två fynd vi gjorde på IKEA. Den stora golvlampan har vi i vardagsrummet, och den lilla taklampan har vi i sovrummet. Den lilla (Rimfrost) blev jag kär i direkt och SKULLE HA, jag som aldrig varit särskilt förtjust i kristaller och sånt..

Av Sofie - 2 juni 2008 09:16

På lördagen var vi förbi hos Adrians moffa i hans stuga i Båtskärsnäs. Det är jättefint där, och Adrian älskade att stå på moffas strand och kasta sten!

Av Sofie - 2 juni 2008 09:13

Bara bilder på Adrian förstås, på diverse äventyr.
Allt kan man göra i Luleå;
Blåsa såpbubblor med sin nya manick.. Leka med stenar.. Ligga i gräset ovanpå mamma och vila!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se