Alla inlägg under juni 2008

Av Sofie - 8 juni 2008 23:04

Nu såhär på kvällskvisten har jag känt mig ovanligt glad och motiverad. Efter nattningen har jag tagit en skön dusch, och sen pysslat om mig med lite ögonbrynsplockning och annat som måste göras ibland. Himla lugnt och skönt har jag haft det. Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon. Dags för dagis igen för mitt lilla knytte, tråkigt nog. God natt på er!

ANNONS
Av Sofie - 7 juni 2008 21:58

Skrev ju igår om att jag klarat att gå ner 11 kilo.
Här är en bild på när jag provar ett par byxor som blivit alldeles för stora, hehe. Den visar nästan lite väl mycket tycker jag, men det får gå ändå.. Den är tagen för kanske två månader sedan, och nu har jag ju som sagt gått ner ännu en storlek! Yay!

ANNONS
Av Sofie - 7 juni 2008 21:39

Jag och Adrian kom oss iväg till lekparken vid Delfinen. Han kutade runt och hade jättekul och ville inte alls gå hem.
Perfekt att han springer av sig tänkte jag, då sover han gott sen. Jo tjena. Grabben har inte sovit på hela dagen! Nåja, då kommer han ju faktiskt i säng i bra tid ändå.

Linda och Pontus har varit förbi en sväng idag också. Linda var supersnäll och söt och hade med sig blommor till våra blomrabatter. Har planterat dem nu på kvällen tillsammans med Adde, och vi har vattnat och stått i. Hoppas de tar sig! Adde älskar att "jobba" i trädgården som mamma och pappa!

Surfade runt efter en present till syster som fyller 16 snart, och hittade faktiskt något som jag hoppas hon kommer gilla.
Hittade även denna Ted Baker-klänning, som jag blev helt kär i. Men med ett pris på över 1000 kr får jag fortsätta drömma. Men visst var den väl fin?

Av Sofie - 7 juni 2008 10:05

Ja, gårdagen ja.
För att inte väcka pappsen gick jag och busen iväg till mommo.
Hela vägen dit är ju typ en enda lång uppförsbacke, så jag gick i linne och jeans då det blev rätt svettigt. Alla jag mötte, alla i tjocka tröjor och jackor, tittade lite konstigt på mig..
Men det var faktiskt rätt skönt ute igår ändå, trots att solen inte alltid visade sig.

Väl hos mommo var vi ute hela tiden. Jag och Emma jonkade och hade roligt, och Adrian spelade golf och busade med mommo och Anders.
Sen hjälpte jag till att kratta lite. Svettigt det med, men det är mysigt att kratta tycker jag.

Adrian åkte minsann skidor igår också! Han tyckte det var jätteroligt.

Vi kom hem sent, vid 18 nångång, så det blev riktigt sen middag. Sen åt vi glass och sen var det dags för sängen.
Adrian, som inte sovit nästan nåt på hela dagen, slocknade som ett ljus.

Nu är han pigg och alert (jag not so much) men jag tänkte väl försöka hitta ork att gå ut och leka med busen. Nåt måste man ju hitta på!
Kanske går vi bort till lekparken borta vid Delfinen så han får springa av sig lite. Toodles

Av Sofie - 6 juni 2008 23:02

Idag lyckades jag med det jag aldrig trodde att jag skulle lyckas med. Jag har nått mitt mål! Idag kom jag i ett par byxor i storlek 38! När jag bestämde mig för att gå ner i vikt trodde jag i ärlighetens namn att det aldrig skulle gå. Men det har inte ens varit svårt. Nu sitter jag här 11 kilo lättare och jag kan inte minnas att det en enda gång har känts jobbigt. Jag är glad idag! Ja, jag vet att det faktiskt inte spelar någon roll. Jag är den jag är oavsett hur jag ser ut. Min kropp är Jag lika lite som mina kläder är det. Kroppen är ju faktiskt bara ett skal, ett verktyg jag använder för att leva, för att UPPleva.Men det känns jääävligt bra ändå. Jag lyckades! Det har hänt andra roliga saker idag förstås, men då sömnen står och knackar mig på axeln får jag nog berätta om det imorgon. Sov så gott!

Av Sofie - 5 juni 2008 15:13

Adrian är ledig i fyra långa dagar, med start idag. Härligt!
Idag tänkte vi sysselsätta oss med äventyr i Järnvägsparken, men det blir ju aldrig som man har tänkt.

Vädret var inte alls på vår sida, och det mulnade på ganska snabbt. Tur att man var vettig nog att packa med extrakläder! Men det var ändå rätt varmt och skönt fastän solen inte behagade visa sig.
Vi hamnade aldrig i Järnvägsparken utan i en lekpark på Steinholtzgatan. Det brukar vara mindre folk där, lite lugnare och skönare.

Ungarna lekte glatt på, och fastän Adrian knockades av gungan och flög i backen så var han på gott humör.

Senare kom Roger och hämtade oss och vi for ner till Coop för att titta på lite uteblommor, handla lite och köpa lite mjukglass. Gott gott! Fast det hade ju såklart varit bättre med lite solsken.

Måste ju visa lite bilder från idag då, hoppas att ni inte har nåt emot att jag visar er och era ungar på bloggen, Eve och Maria! :P

1. Adrian väntar på bussen.
2. Adrian ombord på bussen!
3. Tove, som morrade mest hela tiden
4. Nästan alla i lekparken
5. Elias!


Av Sofie - 5 juni 2008 15:10

Igår gjorde jag något som jag inte har gjort på över tre år, och som jag trodde att jag aldrig mer skulle göra. Jag gick utomhus i endast byxor och bikini-överdel! Det var nästan modigt tycker jag.
Och ingen dog av synen heller, det är nog det bästa med det hela.
Grannen t.o.m hejade glatt, han svimmade inte eller nåt. Möjligtvis bländades han av min bleka uppsyn men det var då allt i så fall. Tufft.

Här en bild på en av tårtorna jag gjorde till Niklas:

Av Sofie - 4 juni 2008 19:27

Jag önskar mig någon form av solstol. Jag vill ha en bekväm plats där jag kan sitta eller ligga och läsa böcker när solen skiner och det är varmt ute (och ungen är på dagis och man kan slappa). Har du någon över så skicka den gärna till mig. I utbyte kan du få... en kram. Rättvist och bra tycker jag. Tack på förhand!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se