Alla inlägg under juni 2008

Av Sofie - 12 juni 2008 20:28

Gissa om jag blev nedslagen när jag vaknade imorse och såg att det var VITT ute igen. Nu får det ju ta och ge sig!
Syster har skolavslutning på fredag ju. Hoppas att det är hyffsat väder då åtminstone!

Jag gillar snö. T.o.m nu, fastän det är juni. Men jag vill ha sol och värme nu. Det känns som att vi haft nog med snö nu. Men visst är det vackert, när allt färgas vitt.

De ringde från Folkhögskolan idag. Det lät då inte som att det var något problem att min ansökan kommit in lite sent. De ville kolla vad jag saknade betyg i, och så sa hon att jag var välkommen till hösten. Får se om allting löser sig nu då.

Efter att vi hämtade Adde från dagis så for vi till Sussi och Markus.
Hela vägen dit så pratade Adrian om Markus. Han är nämligen livrädd för Markus.
- "Nä, Markus inte hemma!"
- "Inte tycka om Markus"
Så lät det nästan hela vägen. Och ja, det räckte med att Markus sa "hej" för att Adde skulle börja storböla. Stackars Markus fick hålla sig ute i vardagsrummet, medan Adde var i köket och blev på lite bättre humör av lite kakor. Håhåjaja, det kanske går över nångång. Annars vågar man ju aldrig lämna ungen ensam där. Men ja, Adrian var ju rädd för Anders i början också och nu är de ju bästa kompisar nästan ;)

Nu på kvällen har jag varit duktig. Fick nog av vår äckligt överfyllda diskbänk, så jag satte igång och rensa och javisst - det fanns en fin diskbänk där under all disk och allt skräp! Härligt att röja ordentligt ibland. Och så har jag tvättat kläder och hängt tvätt, men det gör jag ju nästan varenda dag.. Kan det inte bli bra väder snart så man får börja hänga kläder på tork utomhus??

Nu väntar jag på att Roger ska komma ner. Han nattar hyperaktiv unge. Sen ska vi nog kolla film.
Ha en bra kväll!

ANNONS
Av Sofie - 11 juni 2008 11:23

Äntligen stod Mustasch med i festivalprogrammet, och jag tror att allt löser sig till det bästa.
På fredag går jag med Adde och lyssnar på Mustasch, eftersom de spelar så tidigt och Adde har ju sina hörselkåpor, och så går jag med kompisarna på lördag.

Jag var med Adde en sväng förra året också, och det gick hur bra som helst. Han hade kul och tittade på folk, och så somnade han i vagnen och hade det skönt under filten.

Nu blev jag glad :)

ANNONS
Av Sofie - 11 juni 2008 11:04

De skulle ha sommarfest på dagis idag. Det visste jag inte, och Roger hade glömt. Typiskt, annars hade man ju kunnat klä grabben i lite finare kläder. Jag älskar Adrians dagis! Personalen fotar mycket, så man får se mycket av vad de har pysslat med. Hoppas de har roligt på festen nu.

Men, tråkigt väder för en sommarfest. Regnmolnen, eller snö kan det ju faktiskt vara, hänger tunga och det dröjer nog inte länge innan vädret blir ännu tråkigare än vad det redan är. Usch, vart är solen och värmen??!

Av Sofie - 11 juni 2008 10:51

Jag vet inte varför jag alltid gör såhär. Skjuter upp allt till absolut sista sekund, och sen glömmer jag och sen blir det bara pannkaka av allt.
Jag vet ju att pga mitt minne borde jag fixa saker så fort jag bara kan, men ändå gör jag alltid samma sak. Och sen mår jag alltid dåligt över det, och det blir bara skit. Jag är verkligen hopplös.

Av Sofie - 10 juni 2008 18:05

Idag klev jag då upp 5. Har knappt sovit inatt, men det gick ändå bra att kliva upp så pass tidigt. Redan innan 5.30 var jag duschad och klar. Händer inte precis ofta!

Tågresan gick bra, och var mysig med ljudbok, musik och hänga gubbe, hehe.

När vi kom fram hittade vi något som måste vara Gällivares snuskigaste hus (eller så är det bara vi som tänker lite snuskigt):
Spruthuset

Efter lite promenerande kom vi fram till sjukhuset, där vi tog en liten fika och väntade på att tiden skulle gå. Emma hade ju tid först 9.
Såhär väljer Emma att slå ihjäl lite tid (sötaste apelsinen jag sett tror jag):
Emmas apelsin

Sen var hon färdig och helt plötsligt hade vi 6 timmar att döda, i väntan på hennes nästa tid 15.30, för att få nya tandställningen.
Förresten så håller de på att bygga om där, och under tiden så får folket sitta i världens tråkigaste väntrum. Emma fick låtsas vara modell, så folket inte skulle bli arga för att jag fotade. Är man nojig så är man.
Tomt väntrum

Lunch åt vi på Restaurang Peking. Det var.. stressigt. Vi hann knappt sätta oss och kolla i menyn förrän en tjej kommer fram och frågar: Nå, vad ska ni ha? Kollar lite snabbt och beställer första bästa pizza jag ser, som jag vet att jag tycker om. Några minuter senare har de som sitter bredvid oss ätit klart, och knappt har de lagt ner sina gafflar förrän samma tjej kommer och frågar: Ursäkta, har ni ätit klart? Hjälp, låt folk äta i lugn och ro!

Vi har knallat omkring på Lindex i en dryg timme. Gällivare är verkligen supertråkigt.. EM har också fått sig ett besök, så även Expert och Coop Konsum. Snark snark.

Vi knallade iväg till tandläkaren istället, för att sitta och slappa och läsa tidningar istället. Och tur var väl det, för Emma fick komma in tidigare.
Och vips var vi klara och klockan var inte ens tre. Lagom deprimerande, för tåget skulle inte gå förrän 19.13
Vi beslöt oss ändå för att gå och kolla om det skulle gå något tidigare tåg.
Vi kom dit 14.52 och kunde bara besviket konstatera att tåget gått 14.47 Vi knallade mot busshållplatsen för att kolla om det gick någon buss då plötsligt ett tåg kommer in mot station. Snacka om galen tur! Tåget var försenat och smått självmordsbenägna kunde vi hoppa på tåget mot Kiruna.

Jag lovar.. Jag ska inte klaga på att Kiruna är tråkigt mer! Skulle jag råka glömma av mig och klaga ändå, så påminn mig bara om Gällivare. Då lovar jag att jag blir en lycklig Kirunabo igen!

Av Sofie - 9 juni 2008 18:03

Imorgon ska jag ut och åka tåg.

Syster ska till Gällivare för att ta bort tandställningen, och jag ska följa med som sällskap. Hon har nämligen ca sex timmar dödtid mellan sina olika tider, fattar inte att de bokade tiderna så korkat, och hur kul är det att knalla omkring i Gällivare ensam?
Som världens bästa storasyster är det klart jag följer med, hehe.

Är för tillfället på jakt efter någon ljudbok eller liknande, som jag kan ha i mobilen och lyssna på under tågresan. Jag ser faktiskt fram emot den lilla resan, då jag älskar att åka tåg. Jag tycker att det är hur mysigt som helst (förutom under nätterna då det blir så kallt)!

Av Sofie - 9 juni 2008 13:02

Det går magsjuka på dagis igen. Eller, som vanligt ska jag väl säga. Hoppas att Adrian klarar sig undan. Usch och fy!

Det snöar fortfarande.
Jag som kände mig supermotiverad och tänkte prova springa en runda imorse. Typiskt. SMHI hade tydligen lovat snö imorgon också. Jag vill flytta!
En vän föreslog Kibbutz. Och gå och plocka apelsiner i Israel. Jag är på, när ska vi åka??

Av Sofie - 9 juni 2008 06:56

Alltså, nää, jag vägrar! Jag emigrerar! Jag vill inte bo här längre! Nu tar jag mitt pick och pack och flyttar söderut. Det SNÖAR! Och inte lite heller. Det ska ju vara sommar nu!!

Nu ska jag krypa ihop i fosterställning i soffan och gråta en stund innan det är dags att plumsa iväg till dagis......

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se