Alla inlägg under juni 2008

Av Sofie - 17 juni 2008 13:46

Idag har jag faktiskt gjort saker, istället för att bara ligga hemma och dega.
Innan klockan 10 hade jag läst ut min bok, så nu spanar jag efter en ny att läsa. Vid 11 tiden kom broder och hälsade på. Jag bjöd på te och smörgås och sen tog vi en promenad tillsammans med broders hund. En promenad på 53 minuter och nästan 3 km. Riktigt skönt var det.

Fick två brev idag också. Ett var från en brevkompis som jag knappt haft någon kontakt med på säkert 2-3 år. Hon har också fått en bebis! En jättesöt liten Dario. Det är kul med brevvänner. Jag vill ha riktiga brev, mejl är så utomordentligt tråkigt (men bättre än ingenting förstås)!
Det andra brevet var från Folkhögskolan. Jag är antagen! Jag har fram till den 30:e juni på att bestämma mig för om jag ska börja.
Får se om man får besked från Förskingringskassan och AF angående ekonomin nångång snart..

Snart slutar R, och så är han väl hemma vid 14.30 kanske. Då blir det nog att hämta lilla gullet och så åka och handla. Jag ska kika på lite småblommor till våra rabatter. Sen ska jag fota vår altan - som äntligen är klar - så ni får se hur det blidde. Nu ska jag surfa vidare och se om jag har råd att köpa någon ny bok. Fridens!

ANNONS

Zzz

Av Sofie - 17 juni 2008 07:01

Två dagar i rad nu har min lilla unge väckt mig ca 5.50 Härligt... inte, särskilt när man själv är lite korkad och kommer i säng vid 23.30 sådär. Lagom mosig i skallen, men det är jag ju å andra sidan alltid..

Promenaden till dagis brukar pigga upp. Om inte annat kan jag slumra efter frukost. Men jag sover sällan på dagarna numer, det känns som att jag har viktigare saker för mig och bara slösar bort tid om jag sover. Hade tänkt läsa ut min bok, Kabbalah for Beginners, idag. Yes.

Nu måste jag fixa fram lite kläder. Peace.

ANNONS
Av Sofie - 16 juni 2008 12:28

Moster foster och kusiner - kommer ni upp till festivalen? Så jag vet om jag ska bli alldeles till mig och glad, eller om jag ska bli ledsen och gråta en skvätt..

Av Sofie - 16 juni 2008 10:04

Fick en efterlysning på bilder, så här kommer det lite bilder från Operation altan/trädgård.

Arbetet fortskrider. Det går inte fort, men det går framåt.
Förhoppningsvis får vi de höga stolparna idag eller imorgon, och då kan det nog snart bli färdigt!Adde hälpte till att mäta allt. Mamma är 70, tydligen.

Och jag har visserligen inte så gröna fingrar, men om inte annat så
kanske man får det, bokstavligen, av att pyssla lite mer i trädgården.

Av Sofie - 16 juni 2008 09:05

Igår fick vi låna brorsans Wii Fit. Och jäklar vad det är kul!
Yoga var riktigt roligt, och jag är "yoga master", hehe. Your posture is fantastic! Tackar och bockar!


... Nu måste jag ju spela lite.

Av Sofie - 16 juni 2008 08:55

Jag har sovit som en klubbad säl nästan hela natten. Men jag har drömt en lång, lite jobbig dröm.
Jag minns inte av vad, men jag var döende. Jag hade inte mycket tid kvar, och jag höll på att skriva avskedsbrev och jag träffade folk för sista gången och kramades och grät. Jobbade visst på ett dagis av någon anledning, och jag var dit och kramade alla och sa att jag skulle åka bort ett tag osv.
Helt deprimerande. Kanske en liten påminnelse om att man ska visa vad någon betyder för en innan det är för sent?

Så, till alla jag känner - ni vet väl att jag älskar er? Pussar och kramar!

Av Sofie - 16 juni 2008 08:50

I lördags var vi ut med Linda och Stefan.
Adrian skulle därför sova hos mormor. Redan när jag sa det så utbrast han: Jaaa! så jag antog att det inte skulle bli några större problem.
Vi kom dit och satt en stund innan vi skulle hem. Adrian deklarerade glatt att "Adrian stanna ensam" och vi fick någon oengagerad puss och vinkning innan vi for och ett glatt "hejdå".
Han hade sovit hela natten och allt hade gått finfint. Skönt det.
Det hade gått så bra att det lät såhär när vi kom för att hämta honom, där vid 13-tiden (jag fick sova till 12! när hände det senast??!):

Jag: Heej!
Adrian: Nä!
Jag: Det är dags att åka hem nu.
Adrian: Nä, Adrian stanna ensam.
Jag: Ska du stanna?
Adrian: Åka hem DU!

Adrian älskar alla där borta på Ängsvägen. Imorse sa han att han MÅSTE åka till mommo, men jag sa att mommo jobbar.. Då gick han med på att åka till dagis istället.

Av Sofie - 13 juni 2008 13:50

Såg igår att man kan få Facebook på svenska nu, så jag var ju tvungen att prova. Jag ändrade till engelska ganska omgående igen sen. Engelska är bättre, det är alltid så. Och hur fan kan man översätta 'poke' till 'puffa'?!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se