Alla inlägg under juni 2008

Av Sofie - 20 juni 2008 10:57

Igår när vi hämtade Adrian från dagis så hängde det ett litet diplom vid hans hylla. Ambulansen hade varit på besök, och Adrian hade fått diplom för att han lovat att alltid använda bilbälte och cykelhjälm. Gulligt värre!

Jag gjorde min midsommartårta igår. Ska bli spännande att få smaka den senare idag. Jag hoppas att den blev god i alla fall.. Jag har nämligen en förmåga att alltid klanta mig när jag bakar. Men oftast går det bra ändå.
Kan lägga in en bild senare när jag har dekorerat den med jordgubbar, så får ni se hur den ser ut.

Idag har vi inte gjort så mycket. Blev ingen riktig sovmorgon precis.. 07.08 slog Adrian upp ögonen och väckte mig och sa "Gå ner mamma!".
Jag lyckades dock få en liten stund till i sängen, för Adrian bestämde sig för att läsa sagor åt mig. Härligt att få slumra till och bara sega på morgonen.

Nu har jag och Adrian städat och diskat och dammsugit lite.
Bror och hans tjej ska ju komma och "fira" med oss idag. De ska t.o.m sova över! Kommer ju bli hur kul som helst. Får se om mamma och syster också kommer förbi en sväng. Jag försöker locka med min midsommartårta.. Får se om det lyckas.

Jag har ringt bror och frågat om han kan följa med oss och handla. Jag ska köpa lite smått och gott till ikväll, och jag tänkte utnyttja lite bärhjärlp. Det är så jobbigt att släpa på kassar samtidigt som man försöker styra en vagn som drar åt höger och som det sitter en busig unge i.
Hoppas han kommer snart...

Glad midsommar på er!

ANNONS
Av Sofie - 19 juni 2008 10:18

Nu är det förhoppningsvis slut på att kliva upp 06.30 varje morgon.
Adrian går nämligen sista dagen på dagis idag, sen har han semester i hela fem veckor! Oj oj, vad mysigt och roligt vi ska ha!
Hoppas bara solen visar sig snart, så man kan vara ute och leka. Det är bara regn, regn och åter regn. Suck.

Försöker få tag i min broder nu, för jag hoppas på att slippa bussen och få skjuts istället. Jag måste nämligen upp till Hjampis och hämta en kopia av mitt samlade betygsdokument. Ifall jag behöver till Folkhögskolan. 100 kronor kostar det, att hämta ut sina egna betyg. Dyrt, tycker jag.

Nä, nu ska jag läsa alla andras bloggar och sen ska jag göra något vettig. Som att ringa och väcka bror så han inte sover bort hela dagen!

ANNONS
Av Sofie - 18 juni 2008 09:33

Jag och Adde träffade minsann på Peka under promenaden till dagis.
När vi skiljdes åt pratade Adde om Peka och att hon skulle gå till jobbet och åka rutschkana. Min unge vet grejer han.

Min onda sida hittade en alldeles förträfflig bok på nätet idag. Försöker komma på om jag känner någon hypokondriker att ge den till, men det är nog dåligt med det... Men det hade varit roligt, moahahahaha!

Och så hittade jag ju en så myyyysig bild som jag bara måste visa åt moder, moster och syster. De har ju samma störda fobi som jag har.

Inte såå farlig kanske, men lite äcklig var den allt.... Blä.
Undrar om vår fobi har ett namn ens?

Av Sofie - 18 juni 2008 08:50

Beskåda!
De första spadtagen:


Efter:


Det är ju fortfarande stökigt och så, men ja, ni ser ju.
Nu ska det bara upp nån hylla eller två. Nästa sommar blir det förhoppningsvis målning och nya utemöbler.
Och idag kommer förhoppningsvis lite nya blommor till de halvfulla rabatterna. Det blir nog bra det här.

Av Sofie - 17 juni 2008 14:42

Nu är det ju klart! Kanske ska vi slänga upp någon hylla eller liknande, men annars är det ju faktiskt nästan färdigt.
Nu har jag ingen bild på det färdiga resultatet (och helt färdigt blir det först nästa sommar då vi kan måla allt), men två bilder från igår har jag här.
Får sätta in en före- och efterbild senare kanske. Bara det hade kunnat sluta regna så jag hade kunnat gå ut och fota...
Nåja:


Av Sofie - 17 juni 2008 14:19

Gjorde ett Simpsonstest för att se vem jag "är".. Jag chansade på att det skulle bli något intelligensbefriat eftersom jag blev "Peter Griffin" i Family Guy-testet tidigare... Men icke.

You are: Ned Flanders

You are a play-it-buy-the-book person. You believe in the greater good and assume the best in those around you. You are sometimes naive and let friends take advantage of you. When pushed to the limit you can be very expressive with your words to get your point across. People trust your advice and know you have their best interest in mind.

Det låter ju onekligen som jag, men NED? Jag är en nörd.

Av Sofie - 17 juni 2008 14:04

Det finns en låt som jag aldrig verkar ledsna på, och det är
Electric Eye av Judas Priest. Kan lyssna på den hur mycket som helst.

Men nu har jag fått två nya favoritlåtar.

Den ena är Big Love av Fleetwood Mac. Superbra!
Och jag älskar Malignant Narcissism av Rush. SÅ härlig och skön!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se