Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

La festival

Av Sofie - 30 juni 2008 12:56

Jag och Adrian var på festival i fredags. Vi kollade Mustasch, Håkan Hellström, Petter och The Hives. Adrian satt mest och käkade hårdbröd, godis och ostbågar som vi hade med hemifrån. Han stod och dansade och röjde loss i vagnen till Petter, till några åskådares förtjusning. Och så slocknade han alldeles innan The Hives kom igång. Mustasch och The Hives var klart bäst på fredagen. Inget fel på Håkan Hellström, men såg inte så mycket, och Petter... Det är väl ok, men inte riktigt min typ av musik.

På lördagen gick jag med brudarna istället.
Hade kul hos Peka med SingStar, "Jag har aldrig" och Mario Kart. Väl på festivalen tappade man ju enligt tradition bort de flesta ganska omgående, men ganska skönt att knalla ensam också. Man behöver inte skrika så mycket då :P Men lite sällskap hittade man lite här och var ändå, så helt ensam har jag ju inte varit.
Köade i över en halvtimme innan jag skulle hem för en simpel burgare. Eller ja, en 200's ost blev det ju, man måste ju ha färdkost. Det är en lång promenad hem. Men den tog slut redan vid sjukhuset... Nåja. Bäst på lördagen var Sahara Hotnights såklart, och The Hellacopters var inte heller fy skam, även om jag inte såg allt.

Det sämsta med festivalen var ju helt klart avsaknaden av moster och kusiner. Kanske nästa år??
Och så mina alkoholproblem då förstås. Åtta cider och knappt påverkad. Dyrt dyrt, och alldeles for nothing.

Nu ska jag duscha. Sen ska vi upp på stan. Jag vill köpa te.

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

30 juni 2008 16:11

Klart, man måste ju dricka lite sprille oxå. annars funkar det inte.

 
Anna

Anna

30 juni 2008 20:34

Vad trevligt ni verkar ha haft, de hade varit kul att vara där!

http://smultronet1.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se