Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Jag hjärta Adrian

Av Sofie - 26 juni 2008 22:00

Mitt stackars lilla barn klagar över ont i tanden. Vi får nog ringa folktandvården imorgon. Jag sa åt Adrian att om man går till tandläkaren så blir det bättre i tanden sen, så nu pratar han ofta om tandläkaren.
- "Mamma, tandläkaren. Bättre lite nu. Åka hiss först", säger han. Det är sjukt vilket minne han har, min unge! Att han minns att man måste åka hiss upp till tandis, det är ju snart ett år sedan vi var där!

Men han har varit helt busig och snäll och glad idag. Han har hjälpt pappa att skura och städa, och hjärtat svämmar ju nästan över när han är sådär söt min lilla son.
Han har börjat med så roliga miner nu, och roliga ljud.
Och så håller han på att driva oss till vansinne med sitt "Vad e de då?"!! Han är tamejtusan aldrig tyst! Men vad tråkigt det skulle vara då...

Nu ikväll när vi åt kvällis kom han på att mina nycklar skulle äta yoghurt. Men så började han skratta och sa "Nääää, ingen mun!!" Sötgöte!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se