Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Surprise!

Av Sofie - 26 juni 2008 12:29

Jag fick ett ryck igår och begav mig ut på promenad. Det var skönt att röra på sig lite, trots blåst och regndroppar.
12975 steg blev det minsann - hela 7,37 km. Inte helt dåligt ju!

Sen blev det storhandling. På Ö&B faktiskt. Vi lyckades sätta sprätt på över 800 spänn där. På vad? Jag minns faktiskt inte riktigt... Fryspåsar, schampo och duschtvål i alla fall..

Jag fick en trevlig överraskning igår också. Nämligen kläder från H&M, som jag beställt för så länge sedan att jag hade glömt bort dem. Alltid kul att få kläder! Dock bara en topp till mig, och badshorts till Addeman.Att jag aldrig får detta med bilder att funka..
Men blir vi inte snygga så säg?

Ikväll ska vi och titta på lite festival. Adam Tensta vill jag se, så jag släpar med mig både man och barn. Hoppas regnet tar en paus!

Nu ska jag sätta igång och städa. Vi får storbesök på lördag, och då måste ju huset vara skinande rent! Vi hoppas på fint väder så det blir grillning, tårta och massa trevligt!
Nu ska jag börja röja i hallen och sen arbeta mig inåt. Fridens!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se