Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Hos moder

Av Sofie - 22 juni 2008 12:15

Vi hade riktigt roligt på midsommar. Broder kom, dock inte hans tjej, och syster kom också, och åt middag med oss. Senare kom även moder och Anders. Vi har ätit min goda midsommartårta, som alla tyckte var jättegod hehe, och så har vi spelat Wii Fit och "Kampen mellan Kvinna och Man". Länge satt vi och spelade. Först strax efter 02 kom vi i säng.

Igår var vi hos mamma/mommo hela dagen. Syster fyllde ju år!
Hela 16 år är hon nu. Vart tusan tar tiden vägen? Jag börjar bli gammal..
Vi var hos mommo ända till kvällen. Roger har börjat gräva deras grund nämligen. Moder bjöd på god middag! Mammamat är ju bland det bästa som finns.

Idag är vi här igen, och blir väl här resten av dagen skulle jag tro.
Nånting ska vi väl underhålla oss med. Kanske blir det en promenad till Coop. Det är ju nära och bra.

Nu ska jag läsa alla andras bloggar, sen måste jag underhålla barnet.
Ha en bra söndag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se