Direktlänk till inlägg 10 juni 2008

Gällivare

Av Sofie - 10 juni 2008 18:05

Idag klev jag då upp 5. Har knappt sovit inatt, men det gick ändå bra att kliva upp så pass tidigt. Redan innan 5.30 var jag duschad och klar. Händer inte precis ofta!

Tågresan gick bra, och var mysig med ljudbok, musik och hänga gubbe, hehe.

När vi kom fram hittade vi något som måste vara Gällivares snuskigaste hus (eller så är det bara vi som tänker lite snuskigt):
Spruthuset

Efter lite promenerande kom vi fram till sjukhuset, där vi tog en liten fika och väntade på att tiden skulle gå. Emma hade ju tid först 9.
Såhär väljer Emma att slå ihjäl lite tid (sötaste apelsinen jag sett tror jag):
Emmas apelsin

Sen var hon färdig och helt plötsligt hade vi 6 timmar att döda, i väntan på hennes nästa tid 15.30, för att få nya tandställningen.
Förresten så håller de på att bygga om där, och under tiden så får folket sitta i världens tråkigaste väntrum. Emma fick låtsas vara modell, så folket inte skulle bli arga för att jag fotade. Är man nojig så är man.
Tomt väntrum

Lunch åt vi på Restaurang Peking. Det var.. stressigt. Vi hann knappt sätta oss och kolla i menyn förrän en tjej kommer fram och frågar: Nå, vad ska ni ha? Kollar lite snabbt och beställer första bästa pizza jag ser, som jag vet att jag tycker om. Några minuter senare har de som sitter bredvid oss ätit klart, och knappt har de lagt ner sina gafflar förrän samma tjej kommer och frågar: Ursäkta, har ni ätit klart? Hjälp, låt folk äta i lugn och ro!

Vi har knallat omkring på Lindex i en dryg timme. Gällivare är verkligen supertråkigt.. EM har också fått sig ett besök, så även Expert och Coop Konsum. Snark snark.

Vi knallade iväg till tandläkaren istället, för att sitta och slappa och läsa tidningar istället. Och tur var väl det, för Emma fick komma in tidigare.
Och vips var vi klara och klockan var inte ens tre. Lagom deprimerande, för tåget skulle inte gå förrän 19.13
Vi beslöt oss ändå för att gå och kolla om det skulle gå något tidigare tåg.
Vi kom dit 14.52 och kunde bara besviket konstatera att tåget gått 14.47 Vi knallade mot busshållplatsen för att kolla om det gick någon buss då plötsligt ett tåg kommer in mot station. Snacka om galen tur! Tåget var försenat och smått självmordsbenägna kunde vi hoppa på tåget mot Kiruna.

Jag lovar.. Jag ska inte klaga på att Kiruna är tråkigt mer! Skulle jag råka glömma av mig och klaga ändå, så påminn mig bara om Gällivare. Då lovar jag att jag blir en lycklig Kirunabo igen!

 
 
Ingen bild

zappalainen

10 juni 2008 19:21

Friska Gällivare, I think not!!

 
Ingen bild

bullmyran från bollmora

10 juni 2008 22:10

jag tycker att apelsinen ser lite ut som min mamma fast utan hår förstås ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards