Alla inlägg under maj 2008

Av Sofie - 3 maj 2008 21:30

Jag har gått och lagt mig tidigt idag, så att denna dag förhoppningsvis tar slut snart. Adrian har varit jobbig som aldrig förr, men nu är han pigg och glad och ska minsann busa istället för att sova. Jag trodde att han höll på att somna nyss, han låg så tyst och så stilla. Men så kände jag försiktiga fingrar och en napp på min arm. Med dramatisk röst säger han: - Mamma, myra kommer! Han låter den 'klättra' på min axel men så råkar han tappa den och den faller ner i sängen. Med ljus och tillgjord röst utbrister han: - Åh nej, myra faaaller! Jag kan bara inte bli sur för att han busar istället för att sova. Jag är bara så glad för att han äntligen är glad, och så är han ju så söt och mysig. God natt!

ANNONS
Av Sofie - 3 maj 2008 14:49

Idag blev jag helt överlycklig när mommo ringde. Hon erbjöd sig att ta med sig huliganen upp till Torneträsk! Ingen tvekan här inte, ta ungen bara! Skönt med lite vila. Eller vila och vila, jag har ju städat och tvättat och äntligen planterat mina blomlökar, men det är vila ändå! Skönt att kunna göra något utan att hela tiden hålla ett vakande öga på ungen som är mer hyssbenägen än självaste Emil! Alltid gör han något han inte får. Kanske får fixa upp en snickeboa på baksidan, där han kan sitta och fundera över sina hyss sen (och samtidigt snickra något snyggt soffbord kanske). Hoppas mina blommor överlever. Det hade varit kul att få kunna plantera ut dem i trädgården sen. Som vi för övrigt ska fixa så den blir jättefin! Så det så! Man skulle ha tillgång till farmor och hennes supergröna fingrar. Hon kanske kan komma och hjälpa mig/oss lite, det hade varit helt underbart bra. Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet innan grabben kommer hem igen. Snart vaknar väl Roger också. Och jo - 32.3 grader i solen idag! SKÖNT!!

ANNONS
Av Sofie - 3 maj 2008 14:41

Eftersom Roger sover hela dagarna nu när han jobbar natt, så försöker jag och Adde att vara så tysta som möjligt. Det går väl sådär, min tvååring är ganska högljudd av sig, men än har vi inte stört Roger.. tror jag. Igår tog vi en promenad till mommo och stannade där ett tag, så Roger skulle få sova ordentligt. Lunch fick vi, smarrig mommomat!, och så kollade vi film. Happy feet. Den har jag velat se länge, och till och med Adde visade lite intresse. Den var söt och bra, och Adde tyckte att det var hysteriskt roligt när sälen slog nosen i isen och sa ouchi! Han gick och sa det hela kvällen sen. På grund av både sömnbrist och matbrist (ungen vägrar allt) så blev han lagom olidlig till kvällen sen, och det var en fröjd för både själ och öron när han äntligen somnade på kvällen sen. Puh! Nån som anmäler sig som frivillig barnvakt så jag kan ligga i koma över en helg eller så?

Av Sofie - 1 maj 2008 08:14

Jag var hurtig igår och bakade i några timmar. Grekiskt lantbröd och så kanelgifflar. Blev jättegott, och Roger klagade inte direkt över att få nybakat bröd till frukost. Tänkte ju baka muffins och kladdkaka också men jag hann inte, så jag tänkte ta det idag istället. Om jag orkar.

Förra veckan beställde jag en present till Pontus på nätet och samtidigt köpte jag ett bakset till Adde. Allt kom ju igår, så Adde har tjatat om bakning ända sen dess. Så jag får väl kanske offra mig. Stora, amerikanska muffins och kladdkaka är ju inte direkt svårt att baka så det kanske vi fixar sen då.

Men först SKA den där altanen skottas fram! Jag vill sola, och något grillat till middag låter inte helt fel.

Av Sofie - 1 maj 2008 07:47

Det känns som att klockan är ungefär 10. Jag har slagit igång både diskmaskin och tvättmaskin. Vi har ätit frukost och jag har plockat lite. Funderade om vi skulle ta och gå ut och leka och skotta fram altanen, så man kan sitta och sola. Men så såg jag att klockan inte ens är 8 än! Varför ska barn envisas med att kliva upp så tidigt så fort man är ledig?! Jag fattar inte. Om en timme kan vi gå ut. Då har det blivit lite varmare, solen har inte ens kommit runt till baksidan än..

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se