Alla inlägg under maj 2008

Av Sofie - 7 maj 2008 20:55

Jag har bakat idag. Chocolate chip cookies med mörk choklad, apelsin och cashewnötter. Behöver jag ens säga att de blev goda? Receptet kommer från 'min' älskade Leila (hon är ju helt BÄST) men jag modifierade det hela litegrann. Tänkte baka cupcakes med frosting också, men jag hann helt enkelt inte. Kanske imorgon.

Imorgon ska jag även roa mig med ett besök hos Malmfältens Psykiatri. Superkul. Inte. Och så ska jag på studiebesök. Det är däremot betydligt mer lockande. Jag ska nämligen och spana in Folkhögskolan! Om Gud är god och AF kan ge mig ordentligt studiestöd så får jag kanske möjlighet att läsa upp mina gymnasiebetyg!
Det hade jag väldigt gärna velat göra. Jag känner mig så dålig som inte klarat det, och det hade varit SÅ skönt att ha det avklarat!
Och så ser jag det som ett perfekt tillfälle att träna upp det sociala och kanske få en ny bekant eller så. Jag vill. Men med min tur blir det ingenting.
Men jag vill. Så mycket att själen skriker efter det och det nästan gör ont.

Jag har känt mig så motiverad och produktiv de senaste dagarna. Mest vill jag komma igång med trädgården. Kan det inte bli sommar NU så jag/vi får fixa lite?! Jag vill fixa lite insynsskydd och räcke till altanen, och så blombänkar och rabatter förstås. De som bodde här innan har knappt gjort något, så vi kan ju i stort sett fixa det precis som vi vill. Härligt!

ANNONS
Av Sofie - 6 maj 2008 20:41

Jag kände mig väldigt omotiverad och slö igår, och i ett svagt ögonblick bestämde jag mig för att skippa gymmet.'Jag går imooorgon...' Jo tjena. Vaknade idag med ont i halsen såväl som i huvudet och det var inte helt utan att jag anade lite bröstsmärtor när jag andades. Jävla skit. Men där får man för att man är slö. Så fort jag är bättre är det mig ni ser på löpbandet igen! Järnplåtar också!

ANNONS

Lya

Av Sofie - 6 maj 2008 20:25

Idag har jag varit och spanat in Eves nya lägenhet. Stor och fin, men lite tom. Visserligen av helt förklarliga skäl. Ska rota runt i förrådet och dumpa över lite grejer jag vill bli av med höhö. Nä, men en mikro och en växasäng har jag där som nog var av intresse. Eller? Sen när vi får pengar ska jag försöka hitta en fin inflyttningspresent faktiskt. Jag och Eve var en sväng till öb också, tack vare taxi Roger. Minns hur kul det var att köpa grejer till min lägenhet när jag flyttade hemifrån, hehe. Idag investerade jag bara i schampo och balsam.. Kvällen har jag och Adde spenderat på Ängsvägen. Adde har busat livet av mommo och Anders, och jag och Emma har bakat kladdkaksmuffins. Nice nice. Nu ligger jag och ska natta supertrött barn, sen ska jag bara vänta på att gubben kommer hem. Fyra bra program på tv idag, alla är självklart på inspelning. Hörde förresten på omvägar att Addes faster Nettan ska opereras imorgon! Är lite nervös, men jag vet ju att det kommer gå fint. Massor med kramar till dig Nettan, från mig och grabbarna!

H&M

Av Sofie - 6 maj 2008 20:20

I mitten på maj skulle jag få en del av kläderna jag beställt från hm. De kom igår. Och allt passade! Helt jävla otroligt, särskilt när jag bara chansade på en storlek på jeansen. Kul med nya kläder, särskilt jeans som jag har varit på jakt efter länge. Nästa leverans skulle komma i slutet på juni. Länge kvar, men i deras tid mätt så verkar det bli tidigare än så. Man kan ju alltid hoppas. Har ett linne som jag längtar efter, och Adde ska få ett par grymma badshorts.

Av Sofie - 5 maj 2008 11:18

(utom korven, den har två)

http://www.slutet.se

Av Sofie - 4 maj 2008 22:29

Nog har man åldrats något i förtid sen man fick sitt lilla barn. Håhåjaja. Jag kom i säng prick 22.00 idag. Borde sova, ska ju upp 6.30 som vanligt, men råkade börja surfa lite. Har njutit av en kväll i ensamhet. Mitt enda sällskap bestod av en skål med syndigt god glass och Aftonbladets söndagsbilaga. Jag har inte ens orkat titta på tv. Men det är lugnt - det enda sevärda programmet har jag spelat in. Det blåser ute. Hoppas att det är bättre väder imorgon bitti, då jag och Adde måste promenera till dagis. Den lyckosten får ju åka vagn, men jag då? Undrar om tomten kan svänga förbi här lite snabbt och ge mig en cykel i tidig julklapp? Gärna en sån där cykelvagn också, som Adde kan sitta och slappa i medan jag kämpar mig fram över Kirunas otaliga backar. Borde ta mig till gymmet imorgon. Det är några dagar sen senast. Igen. Jag får ju inte lata till mig när sommaren väntar runt hörnet! Tomten - om du ändå svänger förbi med cykeln så lämna gärna nya skor och träningskläder till mig samtidigt. Schyst! Tack på förhand. Just ja, sova var det. God natt!

Av Sofie - 4 maj 2008 20:17

Det har regnat hela dagen. Jag tycker att det är helmysigt. Ljudet av regn som slår mot mitt fönster.. Det är ju bara så härligt. Och så är jag förstås glad för att det är just regn och inte snö! Regnet har fått oss att stanna inne hela dagen. Adde hade förstås säkert gärna gått ut, men jag är slö idag, plus att jag har varken bra skor eller kläder för regnväder. Adde har varit lite gladare idag, så livet har varit lättare för mig idag. Vi har haft mysigt, och vi har busat och lekt, och lagat mat och ätit godis. Nu ligger jag och försöker natta honom. Det är.. lagom enkelt. Han blev sur och ledsen när han inte fick följa med mommo hem, men nu är han ganska glad igen. Lite väl pigg bara. Hittade fler såna där 'ana'-bloggar idag. Skrämmande egentligen, men föga förvånande är det mest fjortisar som skriver. De är ju 164 och väger 55 kilo! Shit, du är normal, jorden går under! Skaffa dig riktiga problem för fan. En tjej ville väga 45. Hur friskt är det, liksom? Och folk som skaffar en blogg till sitt husdjur! Som att det är hunden själv som skriver. Det är fan också skrämmande. Är du fem? Va, 25?! Jag går och gömmer mig nu, folk är läskiga.

Av Sofie - 4 maj 2008 08:48

Läste en sån där sjuk blogg precis. Jag förstår inte varför man utsätter sin kropp och sig själv för sånt där. Det är fan sjukt, kom inte och påstå något annat. Fatta istället vad din kropp är bra, hur fantastisk den är, vad den faktiskt gör för dig. Men den behöver MAT för att fungera. Jag blir så less på alla idioter som inte fattar, som bara tar allt för givet. Njut av livet och av din kropp istället för att hålla på med sådan där skit!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se