Alla inlägg under maj 2008

Av Sofie - 10 maj 2008 12:03

Adrian hittade en stooor Tiger-nalle på loppisen som jag gärna hade köpt åt honom, men den kostade 50 och jag hade ju bara 20 kronor. Fanns också en rutschkana och en gungställning som jag också ville köpa, men hur tusan skulle jag ha fått hem grejerna? Tur att det kommer fler loppmarknader.

Sen promenerade vi till Ica. Gossebarnet satt otroligt nog tyst och stilla under hela tiden vi var inne i butiken. Det enda han sa var 'GODIS!' när han såg godishyllorna. Vi köpte en pixask till Adrian och naturgodis till mig, det är ju ändå lördag.

Han satt lika tyst och stilla hela vägen hem så jag misstänkte att en viss herre nog är lite trött. Så det blev lätt och snabb lunch och nu ligger vi och surfar respektive läser Laban, och snart somnar nog tidigare nämnda herre.

Ska slappa en stund jag också, sen blir det att hänga tvätt, baka och kanske städa lite också. Jag ser ju vad som händer. Förhoppningsvis får vi någon form av besök under dagen också, det hade varit roligt. Nåja, nu ska jag säga åt grabben att lägga bort böckerna. Fridens!

ANNONS
Av Sofie - 10 maj 2008 09:50

Adrian vaknade vid 4-tiden imorse och grät så hjärtskärande. Jag, med min sjukdomsfobi, tänkte ju direkt att jaha, nu är det nån rolig sjuka på gång. Men så försökte jag att tänka förstånd med mig själv och jo, då kom jag ju på att ungar faktiskt kan drömma mardrömmar ibland.
Så jag frågade om han drömt något läskigt.
-Joooooooo, sa han och grät vidare.
Så då låg vi nära varandra och höll varandra i handen och så smekte jag honom lite på huvudet (det gillar han massor) och då somnade han om ganska fort.

Förstod ändå att det skulle bli att kliva upp tidigt idag. Inte på grund av sjukdomar eller mardrömmar utan just för att det är lördag. Ungen har ju nån inbyggd väckarklocka för lediga dagar. Helst får man ju faktiskt inte sova längre än till 6.30 Snark.

Snart ska vi iväg på en liten promenad. Ska nog kika förbi på den där loppisen ändå. Har bara en tjuga i börsen, men det kanske man får nånting för i alla fall. Sen knallar vi nog till Ica, om jag orkar gå själv med klåfingrig unge dit också... Sist sprang han ju ut ur affären när jag skulle betala! Håhåjaja. Hur folk klarar av att ha fler än ett barn är för mig en gåta.


"Kids of tomorrow don't need today, when they live in the sins of yesterday"

ANNONS
Av Sofie - 9 maj 2008 21:42

Jag har fastnat i sängen. Inte bokstavligt talat förstås, men jag ligger kvar fastän Adrian somnat för länge sedan. Jag läser bloggar och rotar i andras liv, funderar på att lämna kommentarer men vågar inte riktigt. Funderar på imorgon. Såg att det är loppis i tvättstugan på Glaciären. Måste nästan ta mig dit, men det känns lite jobbigt att behöva ta med klåfingrigt litet barn. Plus att det började redan kl 10 och bara var 'öppet' i tre timmar. Orkar jag? Får se vilken tid det blir att kliva upp imorgon.. Bestämmer mig då. Nu ska jag gå ner och ta den där lilla stunden för mig själv. Snart är jag tillbaka här i sängen men då ska jag sova. Det är så trist att sitta uppe ensam.

Av Sofie - 9 maj 2008 20:16

Imorse for Roger och hans gubbar upp till Gränsen, och ensamma kvar blev jag och SötGöte. Nåt roligt ska vi väl hitta på i helg, han och jag. Förhoppningsvis blir det bra väder i helg och då kan man vara ute och ha kul. Kanske kommer Mikkosarna förbi imorgon också. Det hade varit roligt. Jag har varit väldigt seg idag. Först vid 13-tiden orkade jag resa mig ur soffan. Men då kom jag å andra sidan igång ordentligt och började baka bröd. Plättbröd. Sådana där platta som man steker i stekpannan. Himla goda blev de! Tänkte baka cupcakes med syster idag också men det hann vi inte med. Hon skulle kanske också komma imorgon, men man vet aldrig med syster. Tänkte försöka mig på att baka kakor igen imorgon också. Chocolate chip cookies med havre och mörk choklad. Låter väl ganska nice va? Hoppas barnet somnar snart. Hade varit skönt att sitta en liten stund i lugn och ro innan det är sängdags för mig med. Men det blir nog tidig kväll för mig ikväll ändå. Jag har kommit på att jag också vill börja dekorera tårtor, som Jennie. Hennes tårtor blir alltid så fina och jag vill också kunna sånt! Jag älskar ju pyssel! Om du läser detta Roger så hoppas jag att du har kul och att spelningarna går jättebra. Vi saknar dig!

Av Sofie - 8 maj 2008 20:53

Japp, grillat har vi gjort idag. Grillpremiär är väl ändå ett ganska säkert tecken på att sommaren väntar bakom husknuten? Sen att det inte var så gott (flintastek) är av mindre betydelse. Det är själva grejen som räknas. Har krattat lite på baksidan idag också. Snö alltså. Hallå, detta är Kiruna. Jag har spridit ut den lilla snö som finns kvar så det ska smälta fortare. Snart är hela gräsmattan framme. Skönt. Grannarna bakom oss har fortfarande hela baksidan täckt av snö. De stackarna fick skotta idag, medan jag stod och krattade lite lätt. Såg att de har en grabb som är bara lite äldre än Adde. Kul, där har han ju en framtida polare! Nu ska jag gå ner och umgås med gubben min. Han åker ju imorgon och kommer hem först på söndag. Han ska rocka loss med sina gubbar i gränsen medan jag och Adde ska försöka hitta på något spännande här hemma. Ha en bra kväll!

Av Sofie - 8 maj 2008 20:40

Det är mycket här i huset som vi hade velat fixa. Helst NU, men allt kostar ju så mycket så vi får ta det när vi sparat lite pengar. Vi var överens om att strunta i husets insida nu under sommaren för att koncentrera oss på altanen och trädgården. Vi vill ju vara ute och trixa, och vi vill ju få det fint ute också, inte bara inne. Idag har vi varit på Coop och kikat på lite insynsskydd och grejer, och faktiskt hittat saker vi gillat! Vi har räknat lite snabbt, och för ungefär 4500 får vi altanen som vi vill! Jag vill sätta igång NU men denna månad finns inga pengar över till sånt roligt. Men det kommer! På Järnia hittade vi en frötapet som vi ska testa att plantera så fort vi fått ihop någon form av blombänk på baksidan. Olika salladssorter är det. Kul om man lyckas med något som man kan äta sen! Fanns en frötapet med ätbara blommor också, är lite sugen på att testa det med. Jag känner mig så produktiv! Jag vill fixa och trixa och jag vill göra det NU!

Av Sofie - 8 maj 2008 20:32

Idag var jag och spanade in Malmfältens Folkhögskola. Det var inte riktigt som jag tänkt mig, även om jag inte har funderat över det särskilt mycket. Men det verkar tufft. Även om man får anpassa det lite. Ungefär två år skulle jag behöva gå där för att få betyg i det jag saknar. Jag vet inte. Jag vill, men samtidigt känns det så sjukt tungt. Men det är ju inte säkert att det blir något ändå, mycket hänger på AF och Försäkringskassan. Vi får se. Det som sker det sker. Men det känns som att jag slösar bort min tid, mitt liv. Ingen annan än jag kan fixa det. Sa till min kontaktperson på psykiatrin idag att jag funderar på att börja medicinera igen. Jag är less på att aldrig kunna sova och på att vara så stressad. Det känns som ett fruktansvärt nederlag, men jag behöver inte ta dem så länge. Kanske bara ett halvår. Det känns dåligt, men jag vill orka och må bra.

Av Sofie - 7 maj 2008 22:21

Jag vet inte om jag är sur eller ledsen. Mest besviken tror jag. Det känns inte alls bra idag.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se