Alla inlägg under maj 2008

Av Sofie - 13 maj 2008 19:58

Adrian är så rolig. Jag frågade om han ville bada, för i ärlighetens namn är han riktigt smutsig. Socialen kommer och tar honom ifrån mig snart. Imorgon SKA han bada. Men i alla fall. Jag frågade om han ville bada och då svarar han: - Nej, inte bada idag. Adrian ledig! Vart får barn allt ifrån?

ANNONS
Av Sofie - 13 maj 2008 12:33

Måste testa att länka till min pixbox, och mina blombilder.
Jag älskar att fota, och särskilt då just blommor.

Mina blommor

ANNONS

YAY

Av Sofie - 13 maj 2008 12:30

Kan ni ens föreställa er mitt hjärtas glädjeskutt när jag, som den nörd jag är, läste att Guitar Hero 4 ska släppas till jul? I think not.
Och det ska innehålla fler instrument än gitarr. Ah, sicken utmärkt anledning att längta till julen (som att man nu skulle behöva fler anledningar men ändå)!

Av Sofie - 13 maj 2008 12:14

Där fick jag för att jag skrev att Adrian nog var på bättringsvägen.. Inatt fick han världens hostattacker och kunde inte sova ordentligt förrän vid 1-tiden nångång tror jag.
Idag är han ganska pigg och glad, och har nyss pratat länge med mommo i telefonen. Han är så söt när han pratar i telefon, hihi.
Själv är jag ganska pigg och känner mig inte så fasligt sjuk längre. Har knappt hostat inatt, och idag överlever jag nog utan att knapra piller.

Jag sitter och väntar på att posten ska komma. Väntar på något spännande och intressant. Ja, en bok alltså. Har läst klart mammas bok idag, som jag lånade för ett ganska bra tag sen.. "Livsredskap" av Sylvia Browne. Ganska intressant den med,  men med mycket som inte kändes riktigt... riktigt. Men man vet aldrig, jag vet bara att jag ingenting vet.

Nu ska jag nog gå och lägga mig med grabben så han får lite välbehövlig vila. Fridens!

Av Sofie - 12 maj 2008 20:51

Jag har stått för hostningarna inatt. Adrian verkar vara på bättringsvägen, vilket är jätteskönt. Nu är det bara hostan kvar. Får hoppas att den inte är så envis. Adrian har ju såklart varit hemma från dagis idag. Vi har haft det lugnt och skönt, och Adrian har varit riktigt mysig. Både imorse och igår när han vaknade kröp han upp till mig, la sig på min kudde och sa 'mamma, mysa'. Sen så somnade vi om båda två. Riktigt nice! Han har börjat gömma saker i en hand och så ska man gissa i vilken hand han har sin napp (det är oftast den han vill gömma). Igår kväll, när jag för en gångs skull höll på att somna före honom, vaknade jag till av att han puttade till mig på armen och så sa han: 'Hörrö, vilken hand?!' Han pratar så roligt, min grabb.

Av Sofie - 11 maj 2008 12:44

Adrian är sjuk. Förkylningen har slagit hårdast på honom. Han hostar mest hela tiden, trots diverse mediciner. Han har kräkts också, två gånger. Jag tror och hoppas på att det inte är magsjuka, det är nog mer allt slem han svalt som vill upp, men man vet ju aldrig. Han är helt slut, han sov en timme på soffan ganska nyss. Hoppas han blir frisk snart, min lilla pojke. Längtar tills Roger kommer hem! Äntligen har det slutat snöa, för tillfället i alla fall... Håhåjaja, livet är allt bra rooligt ibland.........

Av Sofie - 11 maj 2008 07:28

Fy fan för Kiruna alltså. Jag vill alltid flytta söderut, men extra mycket just idag. DET SNÖAR! Alla andra bloggar om sol och värme, om bruna ben och mjukglass. Va faan, jag vill också ha sommar nångång! Nu är jag deprimerad.

Av Sofie - 11 maj 2008 06:40

Jag och Adrian har hostat ikapp hela natten. Han lite värre än jag. Så vi har inte sovit sådär jättemycket inatt, men vi överlever nog. Adrian har nyss fått diverse mediciner och nu sitter han tyst och stilla och tittar på barnprogram. Det är en konstig förkylning det här. På dagarna känner man inte ens att man är sjuk. På morgonen har man lite ont i halsen, men det går över fort, och så hosta på natten. Men hostan har ändå varit lindrig fram till nu. Men nu kan det väl bara bli bättre? God morgon.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se