Alla inlägg under maj 2008

Av Sofie - 27 maj 2008 11:45

Så. Jag tog tabletten igår. Jag tänkte att det finns ju bara ett sätt att ta reda på om det funkar.

Min kontaktperson sa att biverkningarna man kan känna är att man blir trött, att man får svettningar och att det kan kännas sämre innan det blir bättre. Psykiskt alltså. Hon måste ha glömt alla andra triljoner biverkningar.
Nåja. Hon sa att man blir trött den första tiden, men det är för att "lugnet infinner sig i kroppen och så sover man bättre".

Jag blev trött. Men sov jag bättre? NEJ. Det är länge sen jag har sovit såhär dåligt. Jag som hade börjat sova bättre.. Den senaste tiden har jag sovit både djupare och längre. Jävla skit.

Hela morgonen har jag känt mig så orolig i kroppen, och varit väldigt rastlös. Synen var lite skum när jag vaknade, men det har schysstat till sig nu.

Väääääldigt tveksam till att fortsätta om det blir såhär bara efter första tabletten..

Nå, nu ska vi iväg och storhandla.
Ha en bra dag!

ANNONS
Av Sofie - 26 maj 2008 18:59

Idag hämtade jag ut min medicin. Min anti-depressiva medicin. Som jag har klarat mig utan i fyra år. Det känns som ett riktigt nederlag att börja igen, men jag intalar mig att det är ju bara för en kort period..

Men, efter att ha läst om biverkningarna är jag väldigt tveksam. Jag var tveksam innan, men det var inget jämfört med nu.

Dessa är då de VANLIGA biverkningarna:

Blodtrycksfall då man reser sig upp hastigt, ändringar i hjärtrytm, sömnsvårigheter, upprördhet, nervositet, oro, koncentrationssvårigheter, förvirring, drömstörningar, nedsatt sexuell lust, likgiltighet, gäspningar, darrningar, onormala känselförnimmelser i huden (t ex myrkrypningar), ofrivilliga rörelser, synstörningar, nästäppa, muntorrhet, allmän sjukdomskänsla eller illamående, förstoppning, diarré, buksmärta, sura uppstötningar, ökad salivavsöndring, gasbesvär, hudutslag, klåda, muskelsmärta, ejakulationsstörningar, impotens, oregelbunden menstruation, aptitlöshet, viktförändring, förändrad smakuppfattning, dåsighet, yrsel, huvudvärk, svettningar, kraftlöshet, vattenkastningsbesvär, trötthet, kräkning.


Nåt enstaka besvär sådär..

Ovanliga biverkningar:
Långsammare hjärtrytm, upprymdhet, aggressiva reaktioner, krampanfall, öronsusning, hosta, andfåddhet eller andnöd, hudreaktion vid solexponering, svårigheter att få orgasm hos kvinnor, allergisk reaktion, svimning, ökade leverenzymer i blodet.


Långsammare hjärtrytm? Låter skitbra. Verkligen.

Sällsynta biverkningar:
Hallucinationer, oförmåga att vara stilla, dimsyn, vidgade pupiller, vaginalblödning, mag-tarmblödning, andra hud- och slemhinneblödningar. Andra enstaka biverkningar som rapporterats är låga natriumkoncentrationer i blodet hos äldre och onormal utsöndring av mjölk från bröstkörtlarna.


Men bara de vanliga biverkningarna var ju läskiga...
Vågar jag verkligen ta den här medicinen???

ANNONS
Av Sofie - 26 maj 2008 11:51

När jag vaknade imorse ville jag bara ligga kvar och dra täcket över mig och inte kliva upp på hela dagen. När jag kom ner, och tittade ut, förstod jag varför. Det var alldeles VITT. Japp, mer snöööö!

Just precis nu regnar det visst istället. Nå, hellre det.
Men så otroligt trist, för vi hade ju tänkt börja fixa i trädgården idag. Köpa lite virke och fixa blombänkar och sånt.

Igår var det rätt okej väder. Inte så mycket sol, och inte så varmt men ändå skönt. Jag och Adrian var ute och krattade och städade ihop lite grejer som legat och skräpat sedan vintern. Roger kom ut sen också och testade nya gräsklipparen. Adrian älskade den, så jag misstänker att det blir mycket gräsklippning i sommar.

Nå, nu ska jag och Roger äta lunch. Sen bär det av mot stan och sen kanske Coop för att titta efter lite virke i alla fall. Ha det gott!

Av Sofie - 25 maj 2008 10:04
Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics

Men en kram också till Eve och Jennie. Ni är de starkaste och bästa mammorna jag känner. Jag önskar att jag hade er ork. Så det så!

Av Sofie - 24 maj 2008 08:47

"Här opererar Natacha Peyre bort brösten! Klick! fick som enda tidning i världen följa med när hon tog bort sina silikonbröst."

Hahahaha, undrar varför? Knappast något som skulle intressera någon annan tidning någonstans i världen...

Av Sofie - 24 maj 2008 08:20

.. om detta funkar, så här kommer en hälsning till syster också ;b

Av Sofie - 24 maj 2008 08:12
Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics

Adrian säger att han ska säga gratulerar sen.

Japp, idag fyller min lilla mamma år. Grattis grattis!
Vi kommer på "kalas" senare, efter Adrians tupplur nångång.

KRAMAR FRÅN OSS!

Av Sofie - 23 maj 2008 21:59

Idag kunde man äntligen se solen igen! SÅ underbart! Det har ju varit mulet hur länge som helst, och det förbannade snöandet ska vi inte ens tala om... Jag blir så lycklig när solen skiner! Jag och R var upp på stan och lunchade på Rost. Mys. Sen for han till jobb och jag stannade kvar och letade present till moder som fyller år imorgon. Kan ju inte skriva vad, eftersom moder läser här lite då och då... Adrian har pratat nu på kvällen om att han ska säga gratulerar till mommo imorgon.Tog en promenad hem sen. Jätteskönt att röra på sig lite och lyssna på bra musik samtidigt! På måndag ska jag försöka komma iväg till gymmet, börjar få grav ångest nu.. Jag är dålig! Mommo och Emma har varit hos oss några timmar på eftermiddagen, och jag var generös idag och bjöd på middag. Det blev inte så gott som det brukar, men det gick att äta i alla fall... Det blev riktigt sent för barnet idag. Vi har precis lagt oss i sängen, och han verkar inte ha några planer på att somna riktigt än. Nå, nångång däckar han väl. God natt!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se