Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Effektiv

Av Sofie - 29 maj 2008 10:39

När jag vaknade imorse, strax innan 7, så låg Adrian och tittade på mig. Undrar hur länge han har varit vaken?
Jag och Adrian gick ner och lämnade pappa som behövde sova så han orkar köra bil.
Jag har varit supereffektiv imorse. Jag har duschat, ätit frukost och packat allt både till mig och Adrian färdigt. Klockan var nästan precis 9.30 när jag var klar. Då väckte jag pappa Roger som har dusch och all packning kvar, så vi kommer nog inte iväg än på ett tag..

Vi ska till Luleå nämligen. När jag frågar Adrian om han kommer ihåg vart vi ska åka så ropar han "KENKAAA!", hehe.
Såklart skiner solen här när vi inte ska vara hemma. 12 grader i skuggan. Inte direkt varmt, men ändå varmt för att vara Kiruna. Suck.

Förhoppningsvis kan vi äta lunch ute sen, så slipper vi en massa disk precis innan vi åker, och så kan Adde ta sin tupplur i bilen sen..

Nu ska jag gå och tjata på Roger så han kommer igång nångång.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se