Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Adrian och mera bilder

Av Sofie - 28 maj 2008 10:29

Adrian var nog världens tröttaste lille kille igår. Vi hade visst glömt att lämna en napp på dagis, och inte kan man ju vila då!
Men det visste vi ju inte igår, det var ingen som sa något när vi hämtade honom. Och han har varit ute nästan hela dagen igår. Både på dagis och sen hemma, när han hjälpte pappa att bygga blombänkar.

Han var ju såklart helt slut igår. Vi funderade på om han kanske håller på att bli sjuk eller något. Han vaknade dessutom vid 23-tiden och var hysterisk, så jag tänkte att jaja, han är väl kanske sjuk då... Men så vaknade han igen, i panik, så det var nog bara mardrömmar. Stackars liten.
Men sen snarkade han som en gris resten av natten, och han var glad imorse. Innan vi for till dagis satt han i soffan och knaprade hårdbröd medan han tittade på barnprogram. Han älskar verkligen hårdbröd!

Hittade två söta bilder på min unge, så jag måste ju dela med mig.
Den ena är från när jag och Emma bakade chocolate chips cookies och Adrian skulle ju såklart hjälpa till. Han fick ha sina egna bakprylar, och så fick han lite strösocker i sin bunke. Han vispade det ordentligt, men sen åkte det in i munnen!
Den andra bilden är från när jag, Emma och Adrian lekte lite med Adrians Pingu-lera. Visst är han väl för söt med Emmas blomma i håret? :)

 
ANNONS
 
Sara

Sara

28 maj 2008 14:06

Såå sööt :)

http://www.kexet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se