Alla inlägg under april 2008

Av Sofie - 2 april 2008 16:31

Hade ju planerat att gå på gymmet idag, men beta och liknande drog ut på tiden.. Men det var det värt - idag är det jag som är betagud!
Gymmet står ju kvar imorgon, om jag nu har mindre ont då.

Har varit på vad som var tänkt skulle bli ett snabbt läkarbesök, men som slutade med undersökning och nytt preventivmedel. Så nu ligger jag och vilar i soffan, efter lite pillertrillande. Nå, man kan väl inte ha ont för evigt, och blir det problem kan man ju ta bort den.

Nä, nu ska jag sluta skrämma er med mina problem.. Kan berätta istället att vi köpte glass från glassbilen idag! Ingen är gladare än Addeman och glasstokiga jag!

ANNONS

Fan

Av Sofie - 1 april 2008 20:23

Länge har jag funderat på om det kanske är så att det vilar någon form av förbannelse över mig. Praktiskt taget allt jag köper går sönder. Okej, inte allt förstås.. Bara dyra saker såklart! Tydligen är huset inte något undantag. Igår rasade så mycket snö på taket att det naturligtvis gick sönder.. Inne på toaletten droppar det nu vatten och vi har fått sätta in två hinkar där. Jag kan riktigt se framför mig hur sedlarna får vingar och flyger iväg. Toppen. Skitbra. Verkligen jippie.. Fan.

ANNONS

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se