Alla inlägg under april 2008

Av Sofie - 8 april 2008 13:55

Jag är en dålig människa. Min morfar fyllde år i söndags, och jag glömde bort det! Jag som aldrig brukar glömma sånt. Jag har vanligtvis stenkoll på födelsedagar. Nu har jag dåligt samvete. Ska skrapa ihop några slantar och skicka lite lotter och sånt. Jag har så bra present-länkar under favoriter för sådana här tillfällen. Hmm... Ska passa på att kika på doppresenter också, det är ju dubbeldop på lördag!

ANNONS
Av Sofie - 6 april 2008 22:13

Ska försöka mig på en summering av gårdagen.

Jag och Linda var ju ut igår.
Efter lite övertalning anslöt sig även Eve och Peka till den festande skaran.
Fest i den legendariska "rocklägenheten", som på den gamla goda tiden. Det kändes inte riktigt som förr, men man är ju gammal nu haha. Men kul var det, och riktigt najs att träffa folk man inte ser så mycket av annars.

Krogen var däremot ganska... tråkig. Alldeles för lite folk, och alldeles för unga människor. Men, gott folk, det var någon som stötte på denna gamla gumma! Inte illa väl... Sen att han var en vilsen liten bypajsare på 21 bast.. Kände mig som en pedofil bara för att jag pratade med honom. Men snäll var han, även om det säkert bara var smörande.. Men tydligen så ser jag inte ut att vara en 83:a (vad är det med killar och deras "vad är du för en årsmodell då?"??). Jag ser ut tydligen ut att vara född kring -86. Tack för den, det värme i det gamla stenhjärtat eller nåt.
En annan kille var nästan lite läskig. Han satt mitt emot mig, och jag gjorde mitt bästa för att titta på annat (som t.ex två skalliga killar som hade hysteriskt roliga moves på dansgolvet) men jag såg ju ändå att han tittade. Efter att ha samlat mod i kanske en halvtimme så lutar han sig mot mig och frågar:
-"Ehrm.. Har du tråkigt eller?"
-"Jaa."
-"Vad vill du göra då?"
-"Äta."
-"Äta??"
-"Ja, jag är hungrig."
Då blev han tyst. Han insåg väl att jag inte var så intresserad av att rulla runt bland kuddarna, hah.

Men i överlag var det en riktigt kul kväll. Synd bara att Eves kort var cp så hon inte kom in på krogen. Grr.

Nu ska de gamla tanterna ta det lugnt ett tag. Höften och knäna måste återhämta sig och sånt... Nästa skiva blir nog först till sommaren.

Nu ska jag dricka påskmust. God natt!

ANNONS
Av Sofie - 5 april 2008 14:26

Jag räknade lite häromdagen och jag kom på att om jag räknar från det mesta jag har vägt sen Adrian föddes, så har jag gått ner över 10 kg! Kanske inte konstigt att det mesta är lättare nu, och att huden är lite slapp och likgiltig.. Jag köpte en tshirt igår för att ha till ikväll. Inget flashigt, det är inte min grej, utan en vanlig enkel tshirt med Gustaf-tryck. Jag älskar 'tischor', man kan inte ha för många. Nå, saken jag ville komma till var storleken. Tröjor jag har köpt har varit i storlek M, ibland snudd på L. Min älskade tshirt som jag köpte igår var XS! Helt sjukt ju. Men ändå - nytt viktrekord nu. Jag har varit ner på 58,8. Det trodde jag aldrig... Målvikt, here I come!

Av Sofie - 5 april 2008 14:20

Adrian har börjat med så roliga grejer, och säger så roliga saker. Som när han brister ut i ett asgarv, like so:'HAHAHA! Galen...' Han låter verkligen galen när han säger 'galen' också. Och så har han börjat skaka på huvudet åt saker, samtidigt som han säger 'ingen mening..' Hehe, snacka om att han brås på sin galna och deprimerade morsa :-P

Av Sofie - 5 april 2008 14:05

Idag ska jag ut med Linda och göra staden osäker! Fest och krogen är det som gäller. Oförskämt roligt ska vi ha! Men jag ska försöka hålla mig någorlunda i skinnet... Jag orkar inte bli så bakis som förra gången.. Jag mår illa bara jag tänker på det! Kanske kan det t.o.m bli så roligt som på den gamla goda tiden. Det hade jag tyckt om. Rock on!

Av Sofie - 5 april 2008 13:55

Det gick bra på RMK. Det verkar vara ett okej ställe. Och mycket pysslande, vilket ju passar mig perfekt. Ska fundera till på måndag, men som det känns nu så blir det kanske praktik där. Man kan ju alltid testa och är det inget för mig får jag väl hitta på något annat.. Det är ganska nära också, vilket innebär skön promenad varje dag, med musik i öronen. Kan det bli bättre?

Av Sofie - 4 april 2008 09:06

Det blev gym igår, och äntligen funkar mitt lår igen!

De höll på att torka av löpbanden igår när jag kom. Jag hade sprungit i ca 10 minuter när en tjej råkade stänga av mitt löpband!
Jag skrattade och sa att jag blev rädd haha, men hon försäkrade att det inte varit meningen att skrämmas :-P
Pga senilitet så räknar jag inte med den lilla rundan, utan jag började om från noll och sprang 25 minuter på ett annat löpband, som inte riskerade att stängas av.... 3,35 km blev det. Och låret gjorde inte tokont! Halleluja!
Funderar på att gymma idag igen, men jag får se.. Tänkte hinna gå på stan med Evelaiset också.

Idag ska jag på studiebesök. Ofattbart, men jag har glömt att nämna det också. Det är på ett ställe som heter RMK. De sysslar med bilvård och lite sånt, de gör skyltar och grejer. Jag är inte så insatt, därför jag ska på studiebesök ju :-P Kan bli spännande.

Ännu en grej jag glömt att nämna är att för ett tag sedan så tog min superbraiga brorsa C-kort! Och igår fick jag veta att han fått fast jobb! Hur bra som helst ju! Varför är inte jag sådär duktig?

Och efter "klagomål" på mina flygplanskunskaper (tänkte inte på att flygplansexpertisen läser ibland) - jag skrev inte upp allt onödigt jag mindes, men själva modellen stod inte.
Detta minns jag också:
Att det gällde den första Boeing 767, som togs i bruk 1982.
Under sträckan New York-London går det åt ca 230 liter bränsle per person.
Planet väger ca 80 ton, plus bränsle, last och folk.
Det har längre och bredare vingar än andra plan.
Att den flyger på 13 000 meters höjd.
Att det behövs 15-20 mil sladdar för att en läslampa ska fungera.
Och att det var tänkt att den skulle få tre motorer men den fick bara två.
Förlåt mig, min lilla FL men jag minns det bara som det stod i boken :-P

Nu ska jag läsa alla andras bloggar innan jag ska väcka min chaufför och ge mig av. Och packa väskan också kanske. Jag har inte bestämt mig ännu.

Av Sofie - 2 april 2008 21:31

Taket verkar någorlunda fixat. Det är tätat och förhoppningsvis håller det bra till sommaren, då man kan kika mer ordentligt.
Det är så överjävligt att allt bara ska tjorva hela tiden!

Roger har köpt en ny leksak. Jag fattar inte det här med killar och "en grej med display" haha. Han har köpt en navigator. För det är ju så otroligt svårt att hitta här i stan.. Men bra om man nångång åker lite neråt i landet. Vi byfånar kan ju visst inte tyda kartor och följa stora tydliga skyltar..
Nåja, jag vill också ha en leksak. Jag har kommit underfund med att en webbkamera hade varit ganska roligt att ha. Då kan man glo på folk som glömmer bort att de har en själva, och som petar sig i näsan och gör roliga miner. Det gäller bara att själv komma ihåg att inte peta sig i näsan.. Men äh, nåt roligt får man väl bjuda på!

Nu ska jag dricka lite cider och njuta av god mörk choklad, och titta på något bra på tv. Premiär för Sverige Pussas och Kramas idag. Min darling Björn Gustafsson är ju med. Han är ju sjukt söt ju!

Cashewnötter i mjölkchoklad var ruggigt gott. Varför tog de slut så fort för, jag vill ju ha!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se