Alla inlägg under april 2008

Av Sofie - 12 april 2008 11:00

Idag är det dop. Inte bara ett, utan t.o.m två. Inte illa pinkat av två vänner som inte ens visste om varandras dop, eller vad man nu ska säga. Men väldigt praktiskt, även om det blir lite väl mycket fika för en tjockis på en dag.

Absolut gym på måndag! Jag har inte varit på lite över en vecka, och jag inbillar mig redan hur mina nya muskler som jag tycker om så mycket håller på att förtvina. Inte alls bra.
Man skulle investera i ett löpband och en crosstrainer egentligen, så kan man träna hemma lite när man känner för det. Men ack vad dyrt. Begagnat låter som ett ord som passar min plånbok bättre.

Nu ska jag duscha och göra mig "fin" så man vågar visa sig bland folk sen. Adrian ska vara hemma hos morsan medan vi är i kyrkan, men han får såklart följa med och fika sen.

Guds frid! (Moooohhhahahaha)

ANNONS
Av Sofie - 11 april 2008 12:41

Jag är irriterad. Jag kan inte acceptera att jag är så nära slutet men inte klarar att ta mig dit! Jag vill vara bäst.
I Guitar Hero Rocks the 80's har jag en låt kvar på expert innan jag låser upp den absolut sista låten. EN! Men klarar jag den? Nä, just det, jag ska såklart snubbla på mållinjen.

På tal om mållinje - jag kanske borde ta tag i det här med Tjejmilen snart.
Kan inte all den här förbannade snön bara försvinna, så man kan börja springa ute?

Jag har en jag-är-less-på-snö-och-på-april-och-på-hela-jävla-kiruna-dag idag. Suck.

ANNONS
Av Sofie - 11 april 2008 12:40

Igår ringde morfar och tackade för presenten. Han hade vunnit hela tio kronor! Jag sa att snart blir han ju rik.

Jag saknar mormor och morfar. Skulle nån märka om jag drog en snabbis till Enköping tro?

Av Sofie - 10 april 2008 09:39

Adrian har varit hemma från dagis hela veckan. Idag bestämde jag mig för att det var dags att gå tillbaka.

I måndags var han hemma pga misstänkt förkylning och halsont, men han var pigg och glad under hela måndagen. Sen har han varit hemma tisdag och onsdag pga ren slöhet från min sida. Det är skönt att få sova på morgonen ju!

Men idag var det då dags. Vi höll på att gå varandra på nerverna igår.
Adrian ville inte alls.
"Nä mamma, inte dagis. Dagis imorgon!"
Men jag behövde bara brottas litegrann, inget större bråk när kläderna skulle på. Sen gick vi ut genom dörren och då var han vanliga glada Adrian igen. Jag tror han har saknat sina kompisar litegrann.

Av Sofie - 10 april 2008 09:35

Jag har inte varit till gymmet på en vecka, och det börjar kännas. I huvudet alltså. Känner mig nästan lite nere, och så känner jag mig dålig för att jag aldrig hinner komma iväg. Jag längtar efter att få röra på mig!

Jag har tid hos min psyk-tant klockan 11. Funderar faktiskt på att promenera dit. Skippa bussen och få lite motion istället, medan man lyssnar på bra musik. Det är ju bara så härligt. Om jag råkar vara lite mindre senil för en stund så kanske jag kommer ihåg stegräknaren också.

Sen klockan 14 har jag tid hos AF. Känns nästan lite nervöst. Jag har inte bestämt mig om RMK ännu heller.. Jag drar ut på det så länge som möjligt, eftersom det känns så jobbigt att börja arbetsträna igen.
Så fort jag måste hinna någonstans, eller har många saker att göra, känner jag av min stressmage igen. Jag är så orolig för hur det ska gå med arbetsträningen då... Suck.

Nu ska jag lira lite Guitar Hero Rocks The 80's innan jag knallar iväg. Låtar som jag kämpat med som en gnu förut, klarade jag på första försöket igår. Äntligen låste jag upp en ny låt, bara för att besviket konstatera att jag misslyckades efter 98%..... Slutet var helt sjukt. Nåja, jag kämpar envist vidare. Trägen vinner!

Av Sofie - 8 april 2008 18:33

Såg här på bloggen att det är ett år sedan Adde tog sina första steg. Går tiden verkligen så fort? Fast samtidigt känns det som att det är jättelänge sen. Har han inte alltid kutat omkring och petat och rotat i allt? Känns då som det.

Han var så söt idag förresten, när han kom in till köket och luktade... sådär som barn kan göra ibland.
- "Adrian, har du bajsat?"
- "Bara liten klutt!!!"

Av Sofie - 8 april 2008 18:31

Nu har jag varit ett duktig barnbarn och skickat en present till morfar! Det är ju hur smidigt som helst att skicka presenter över nätet. På torsdag kommer morfar få sin present med posten - en chokladask och fyra lotter - allt till det bästaste priset på 149 kronor! Jag älskar internet.

Av Sofie - 8 april 2008 18:29

Kom att tänka på en av mina gamla favoritfilmer - Silver Fang. När jag gick hos dagmamman kunde jag se den hur ofta som helst.
Hmm.. Jag vill se! Bara för att.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se