Alla inlägg under april 2008

Av Sofie - 23 april 2008 10:21

Herregud. Hur är det möjligt att sjunga såhär?

En rak höger till alla som mobbar denna underbara pojke!

ANNONS
Av Sofie - 23 april 2008 09:59

Jag gjorde något test om hur vild man är.. Nåt tjafs från nån hårfärgsgrej, men det är ju kul att testa ändå.

Resultat:
Du är känd för din söta och mjuka personlighet. Du kanske pratar lite tyst men du vet verkligen hur man kommunicerar med ögonen. Du är vänlig och charmig och människor dras till din värme och ditt lugn. Visa dina rätta färger och låt ännu mer av din underbara, positiva stil komma fram.


Stämmer det på mig?

http://www.nyaviva.se/wild-side/index.php

ANNONS
Av Sofie - 23 april 2008 09:52

Igår efter träningen ringde jag till Peka, för jag var nyfiken på den nya soffan och ville ju komma och kika. Men så var hon inte hemma!

Peka - det fattar du väl att du ALLTID måste hålla dig hemma ifall jag får för mig att komma förbi någongång?!
Håll dig nu hemma resten av veckan, jag kanske får för mig att kika förbi nån dag snart!

;-P

Av Sofie - 23 april 2008 09:42

Jag kom iväg på gymmet igår! Yay, visst är jag duktig?
Det kändes att jag inte riktigt var i form, men jag kämpade på!

Har lite träningsvärk idag t.o.m Det brukar jag inte ha.
Men jag har sovit på nåt konstigt sätt igen, så nu har jag ont på höger sida av ryggen,  den vänstra vaden och ont i min vänstra hand. Undrar hur jag ligger egentligen?! Vaknade till inatt och hade då så ont i ryggen att jag knappt kunde vända mig. Skumt. Nu känns det rätt okej, hoppas jag slipper mer smärta nu.

Jag fick ett ryck igår, och bakade mer kladdkaksmuffins. Så var det med den träningen... Men åh, så gott det är! Gjorde t.o.m dubbel sats så att det ska räcka ett tag, men det är ju dumt egentligen.. Det är ju bara jag som går och äter upp alla ändå.. Usch.

Av Sofie - 23 april 2008 09:40

Det blev ingen kör i måndags heller. Nu har jag missat tre veckor i rad, och jag har fruktansvärt dåligt samvete.
Jag åt nämligen en hamburgare på Frasses till middag i måndags, och min kropp måste ha utvecklat någon form av allergi mot skräpmat eller något. Vore ju inte helt dumt iofs, men usch vad dåligt jag började må.
Nä, ska man äta ute så blir det thai eller kina. Det är grejer det!

Av Sofie - 20 april 2008 10:45

Jag vet inte vad jag har gjort med min nacke, men på höger sida stramar det nåt fruktansvärt och det ger mig en hemsk huvudvärk. Inga piller hjälper, och stundtals gör det så ont att jag nästan mår illa. Jag känner mig helt matt. Har jag sovit i någon konstig ställning? Det är ju inte helt omöjligt. Det började göra ont igår och jag plågades hela kvällen. Imorse kände jag ingenting, men nu kom det tillbaka. Med råge. Men vila? Inte har jag tid med sånt. Barnet ska underhållas, köket håller på att rensas, kläder ska tvättas osv osv. Man får väl vila när man dör. Puss

Av Sofie - 19 april 2008 16:08

Adrian fick mitt hjärta att smälta igår.
Han kom så snällt och frågade om han kunde få mera popcorn (på sitt eget lilla vis förstås) och det fick han ju såklart.
Sakta knallar han iväg, med blicken sänkt på sina efterlängtade popcorn, men så vänder han sig om och tittar på mig och utbrister sen "TACK MAMMA!"

Hade jag inte lyckats stålsätta mig hade jag börjat böla på fläcken.
Det är helt sjukt vad man kan bli arg och galen på sitt barn ibland, men så gör de något sånt där och då svämmar hjärtat över av kärlek.

Av Sofie - 19 april 2008 16:05

Paret Johansson hade haft mycket utgifter den sista tiden, så när fru Johansson kom hem med en dyr bh blev maken rasande.

- "Vad i helvete ska du med ny bh till, när du inte har något att fylla ut den med??"

- "Då måste jag ju fråga dig, sa fru Johansson triumferade, varför du använder kalsonger?"

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se