Alla inlägg under april 2008

Av Sofie - 26 april 2008 20:54

ANNONS
Av Sofie - 26 april 2008 20:39

Tänk om man kunde spela såhär?

ANNONS
Av Sofie - 26 april 2008 11:30

Stackarna hade inte råd att köpa varsin gitarr..

See more funny videos at CollegeHumor
Av Sofie - 25 april 2008 09:57

Ah, gårdagens hårda träningspass känns i nästan hela kroppen. Det är nog bara ryggen jag inte har ont i tror jag, hehe. Det gör inte tokont, men sådär härligt ont ändå, man känner att man har använt kroppen. Förhoppningsvis blir det mer träning imorgon!

Av Sofie - 25 april 2008 07:10

Jag skulle aldrig ha skrivit om vårjackor och solsken.. Såjävlaklart snöar det idag! Argh, vad jag är less! Hoppas att det slutar snart och att solen kikar fram istället, men det är väl knappast troligt. Jag vill ju ha sommar och värme, solsken och gröna gräsmattor! Varje år blir jag sådär barnsligt förtjust när asfalten kommer fram. Jag älskar det. Jag försöker gå på varenda synlig fläck. Asfalt är underbart! Jag vet, jag är lite... eljest.

AF

Av Sofie - 24 april 2008 17:53

Jag ställde in ett möte med Malmfältens idag. Jag kände att jag orkar inte.

Imorgon ska jag till AF. Vi ska på studiebesök. Igen. På något fik denna gång. Ska bli spännande, men samtidigt känns det lite jobbigt.
Jag vill komma igång med något, men samtidigt inte. Jag vill vara "normal" och klara av att göra något, men det känns så TUNGT.
Men - jag ska inte ta ut något  i förskott. Jag har redan blivit lovad praktik tre dagar i veckan, inte fem, och kanske bara två timmar om dagen till att börja med. Det kanske verkar jätteroligt på fiket. Imorgon får vi se!

Av Sofie - 24 april 2008 17:30

I tisdags åkte min vårjacka fram ur förrådet. Äntligen. Kändes som att det började bli lite väl varmt med dunjacka.
Inte som hos min söderbönamoster där de går omkring i linnen och påtar i sina j-vla uteplatser. Neeej, jag är inte avis. Inte ALLS. Nej nej.

Suck.

Idag har jag varit duktig och masat mig till gymmet. Direkt när jag kom dit kände jag att det kommer gå bra idag, och det gjorde det!
Löpningen gick sådär, men jag är nöjd. Styrkepasset blev kort, men desto hårdare. I den där triceps-grejen där man sitter med armarna i 90 grader (jag VET, jag är asbäst på att förklara saker) så orkade jag hela 43 kilo. När jag började träna orkade jag 30-nånting kilo... Nice. Jag är bäst! Hehe.

Men jag är lite deprimerad. Det verkar som att det inte alls blir Tjejmilen i år. Jag vill ju! Jag har ju gett upp hoppet om att hinna träna så pass att jag orkar springa hela, men man kan ju promenera också... Snyft.

Och äntligen fick jag låna webbkamera! Men så var den inte kompatibel med Windows Vista! J-vla h-vetes....... arghh!

Uppmuntran hitåt. Tack på förhand.

Av Sofie - 23 april 2008 11:22

Nu har jag slösat pengar! Eller inte ännu, men snart. Jag har beställt kläder från H&M! Ville ha en klänning men hittade ingen jag gillade, men det finns ju andra ställen att handla på.. Däremot blev det lite underkläder, ett par jeans, ett linne, capribyxor och lite kläder till grabbarna också förstås. Tyvärr måste jag vänta till mitten på maj innan jag får grejerna, men den som väntar på något gott....? Suck, den som väntar på något gott väntar ju ALLTID för länge. Nåja.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se