Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Allt och inget

Av Sofie - 30 april 2008 08:32

Sista dagen på dagis för ungen idag. Sen är vi ensamma hela långa helgen! Tänkte gå på gymmet idag, men jag orkar faktiskt inte. Kanske bäst att vila upp sig ordentligt så man orkar med ungen i fyra dagar. Inte lätt att ensam underhålla en unge under fyra långa dagar.. Men är det bara fint väder kan vi ju vara ute i alla fall. Har köpt hink och spade åt Adrian så han kan leka om vi går ut och skottar fram altanen.

Solen skiner idag! Det var 7 plus i skuggan när vi gick till dagis. Härligt! Känner för en mjukglass, men orkar inte masa mig upp till stada bara för det. Tänkte jag skulle vara duktig och ta hand om mitt hem lite idag. Kanske att jag bakar något också. Är det något riktigt smarrigt så får ju moster tips samtidigt, det är ju perfekt ;)

Äntligen har jag börjat känna mig lite hemma här i huset. Jag har haft riktiga problem med det, jag har inte riktigt vågat känna mig hemma här. Men nu kommer det krypande lite försiktigt. Kanske har det med våren att göra, och att jag ser fram emot att få påta i min trädgård!
Måste ta en tur ner till farmor och sno lite blommor, hehe. Kul att få fixa en massa saker! Och vad härligt att hänga tvätt ute! Särskilt sängkläder, de blir ju så härliga att sova i då.

Nå, nu ska jag sluta svamla och börja vila.. Måste ju vila innan jag tar itu med lite saker. Ha en underbar dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se