Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Skooor

Av Sofie - 29 april 2008 18:07

Till konserten med kören så ska man ha sommarkläder tydligen. Och sommarskor förstås. Inget heltäckande svart var tillåtet. Jaha, jag som nästan bara har svarta och mörka kläder.. Med det i åtanke kikade jag runt lite på stan idag. Hittade ett par snygga skor (som tyvärr kostade 500 spänn!) på Wedins, men syster tyckte att de var gräsligt fula. Nå, sen när har hon gillat samma saker som jag? Såg en söt Odd Molly-klänning också, men den vågade jag inte ens kolla priset på. Den är ju bara att glömma ändå. Men klänning vill jag nog ha, det känns som att det är möjligt för mig att ha klänning igen.

Men de där skorna hade varit snygga till ett par jeans också, och jeans fick man ha på konserten. Så klänning eller jeans, måste köpas i vilket fall som helst. Men skorna blev jag kär i. Jo.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se