Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Solsken!

Av Sofie - 28 april 2008 17:45

Det gick ganska bra på gymmet den här gången också. Jag har börjat vänja mig vid att ha lite lutning på löpbandet, och det känns som att jag orkar mer för varje gång nu. Praa praa!
Det blev ett kort styrkepass idag också, men desto hårdare. Också praa praa!

Idag har det varit härligt väder! Funderade på att äta en mjukglass, men jag lyckades motstå frestelsen. Härligt med solsken och värme! Mer av det tack.

Vi har nyss varit på Coop, och jag har köpt tre blomlökar som jag ska försöka driva upp. Lyckas det så har jag ju tre fina blommor att plantera ut på tomten snart! Härligt härligt.
Måste bara fixa med den där altanen också, och fixa lite rabatter och grejer. Men det blir nog bra!

Nu väntar jag på att få åka till kören. Känns som att jag hellre hade umgåtts med mina grabbar, men det känns så dumt att inte gå när jag redan har varit borta tre gånger... I rad!

Suck.

 
ANNONS
 
Ingen bild

zappalainen

28 april 2008 18:27

hyvä lilla du som tränar. ett klagomål, va fan va du skriver sällan. går in här 25 ggr om dan, men nädå inget nytt. en grej till, om du läser min blogg så får du gärna lämna ett ord efter dig. satana perkelä. PMS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se