Direktlänk till inlägg 18 april 2008

Tidningar

Av Sofie - 18 april 2008 19:58

Nina - du är OND :P

Idag har jag ätit god mat. Värmde på mina gi-burgare som jag gjorde för någon dag sedan, och så fixade jag quinoa och gurka till. Quinoa har jag aldrig smakat förut, men har varit nyfiken ett tag då jag läst massa bra om det. Och det var gott! Men så hittade jag något insektsliknande i maten och då försvann aptiten ganska omgående. Men quinoa ska absolut inmundigas fler gånger.

Idag hittade jag en av mina tidningar i brevlådan. ToppHälsa hade kommit! Jag blir alltid så glad när jag får en tidning. På tal om tidningar så hittade jag en tidning som handlade bara om löpning på Coop, och den ville jag ju ha såklart för jag har ju liksom börjat gilla det här med löpning om det nu skulle ha undgått någon, men jag satte kvickt tillbaka den i hyllan när jag såg priset. 59:50! Lite väl blodigt va?
Vi Föräldrar ska jag nog sluta prenumerera på. Tycker den handlar mest om små skitungar och min är ju rätt stor nu. Jag överlever nog utan Vi Föräldrar. Men ToppHälsa är bra, och Fitness Magazine gillar jag också. Synd att Runners skulle vara så förbannat dyr! Jag vill ju ha!

Nä, jag måste investera i ett par nya skor om jag ska springa Tjejmilen. Vart ska jag hitta pengar till det? Och bra kläder hade jag behövt köpa också, så man kan börja springa ute, oavsett väder.

Nä, nu ska jag fortsätta mysa med Adrian i soffan. Vi har gjort popcorn idag! Sen blir det kanske att utmana Betaguden på en omgång. Hade varit roligt att vinna för en gångs skull, men det är väl kanske att begära för mycket.

Gud vad skönt att det är helg!
Undrar om Anna och Mattias har kommit ännu????

 
 
eve

eve

19 april 2008 10:48

Hon med glasögon å kort hår.. Hon klagar på det mesta känns det som..

http://www.nueva.blogg.se

 
Ingen bild

Nina

19 april 2008 15:53

Om du har en miljon gamla viföräldrar tidningar somdu inte vet var du vill göra av med dem så kan jag gärna ta dom :P

Om du ska springa tjejmilen måste du inte bara ha bra kläder doms ka va snygga åxå..de är ju massa folk som ser :P

 
Emelie ToppHälsa

Emelie ToppHälsa

23 april 2008 10:56

Hej Sofie,
Vad kul att du gillar ToppHälsa och ska springa tjejmilen. Visste du att vi på redaktionen kommer finnas på plats vid Vårruset i sthlm, gbg, malmö och luleå. Kan ju vara en bra uppvärmning innan tjejmilen?

Vänlig hälsning,
Emelie ToppHälsa

http://www.topphalsa.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards