Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Tuppjuck

Av Sofie - 17 april 2008 19:16

Nu är undergången nära, eller nåt. Mitt hjärna har fått totalt psykbryt/tuppjuck/härdsmälta.

Av någon anledning verkar min hjärna tro att jag helt plötsligt ska vara vänsterhänt. Jag vet, det är helt skumt.
Tror det började för någon vecka sen eller så, då jag märkte att jag börjat göra saker med vänster hand. Saker som jag annars gör med höger.. Självklart kommer jag inte på något bra exempel, förutom just det som hände idag då.

Middag. Korv och makaroner ska intagas med gaffel.
Något känns lite skumt och det är nästan nästan nästan så att jag hör hur högerhanden ropar till vänsterhanden:
-Du, det går inte så bra det där va?
Nä, just det. Att sitta och försöka pricka makaroner med gaffeln med vänsterhanden när man inte är vänsterhänt, det är inte så enkelt faktiskt.

Jo. Jag har börjat borsta tänderna med vänsterhanden. När jag lagar mat har jag börjat röra om med vänsterhanden. Tur att min hjärna inte är så cp att den hackar lök med vänsterhanden...

När jag börjar skriva med vänster hand istället för höger - då lägger jag in mig på psyket eller nåt.

 
ANNONS
 
eve

eve

17 april 2008 19:42

Såga bara av vänsterhanden så är problemet löst! Nästan iaf..

http://www.nueva.blogg.se

 
Mikael

Mikael

18 april 2008 14:35

Everyone is borned righthanded, but some doesn't overcome it.

http://www.bjarbo.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se