Direktlänk till inlägg 17 april 2008

ÄNTLISCH

Av Sofie - 17 april 2008 19:10

Idag kom jag mig äntligen iväg till gymmet, efter ganska precis tre veckors frånvaro.. Nu känner jag mig liiite duktigare, men det kommer nog att krävas ett gympass till, eller fem, innan jag känner mig riktigt duktig igen.

Kan ju säga att det kändes att jag inte tränat på ett tag. Plus att jag testade en lite ny strategi. Efter lite råd från Tjejmilscoachen (mamma) och från min träningstidning, så tänkte jag försöka simulera att springa ute, och att ta det lite lugnt så man kanske orkar längre.
Jo, tjena. Enligt tidningen ska man ha lätt lutning på löpbandet för att simulera ett utomhuspass. Jäklar vad mycket tyngre det blev! Det var som att börja om från början - jag fick slita för att komma upp i 20 minuter och undra om jag ens sprang halva tiden?
Tur att det finns lite tid kvar att träna ännu. Jag SKA klara det!

Snart kan man förhoppningsvis börja springa ute också. Jag längtar! Ska bli roligt att springa ute i skogen med mama.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se