Alla inlägg under mars 2008

Av Sofie - 5 mars 2008 10:43

Idag väcktes jag av en sprudlande glad unge. Härligt!
Vi har haft jättemysigt här hemma hela morgonen. Sen var det dags för dagis och då blev det andra bullar.

-Nej mamma, inte dagis!

Nå, efter lite gnäll och spottande och sagoläsning hade jag fått på honom ytterkläderna i alla fall, och glatt sa han att han skulle åka skoter (kälke).
Han gnällde lite på mig för att han fick solen i ögonen (det är sjukt härligt väder idag också!) men annars var han glad igen.

På dagis blev han ledsen igen. Han är ju van vid att man kommer dit och klär av alla kläderna och pussas och kramas och säger hej då.
Så blev det ju inte idag eftersom vi kommer senare. Nu skulle de på dagis precis gå ut när vi kom, så det blev ju som puss och hej då på en gång. Det gillades inte. Usch vad jobbigt det är att lämna en storgråtandes unge på dagis! Fast samtidigt vet jag ju att det blir bra igen ungefär när jag försvinner utom synhåll.

Nå, nu har jag packat gymväskan i alla fall. Det blev ju inget gym i måndags, och jag känner mig fortfarande dålig. Visst att jag har promenerat sammanlagt 2 timmar och 10 minuter på två dagar, men det är som inte samma sak. Löpband, crosstrainer och andra maskiner ska det vara! Till våren/sommaren i alla fall, då ska jag prova att jogga ute.

Nåja, nu ska jag surfa vidare innan jag ska iväg med bussen. Toodles!

ANNONS
Av Sofie - 4 mars 2008 19:48

Tack Gud för wlan!Jag ligger och försöker natta Adrian, samtidigt som jag surfar och har hicka. Just hicka i samband med nattning är inte så bra. Han struntar fullkomligt i att jag knappar frenetiskt på mobilen, men hickan måste han kommentera hela tiden. Varje gång jag hickar klämmer han ur sig ett 'hick hick'. Jag vet inte, men det känns som att det kan vara svårt att somna om man snackar hela tiden. Jag har sån där hopplös hicka. Jag får hicka väldigt sällan, men när det väl kommer så kan det hålla i sig hela dagen! Otroligt enerverande, ja! Får hoppas barnet kan somna ändå. Min grabb har förresten namnsdag idag. Jag har aldrig firat namnsdagar, men man kanske borde börja. Alla anledningar till att äta tårta är bra anledningar!Lights out!

ANNONS
Av Sofie - 4 mars 2008 19:04

Vi var på Coop en sväng efter middagen. Jag och Adrian brukar alltid rejsa med kundvagnen och busa lite. Idag gick det lite snett.
Jag kittlade honom så han kastade med huvudet - rakt ner på kundvagnen! Stackarn skrek som en stucken gris, och han fick en bula som växte sig större för varje sekund. Nå, lite våld mot huvudet har väl ingen dött av, heh...

Av Sofie - 4 mars 2008 19:00

Adrian var ledig från dagis idag!
Vid 11-tiden kom Eve och Elias och hälsade på, och vi gick ut till backen vid Lilla Björn. Adrian är en liten fegis, men några gånger ville han åka i alla fall. Kul att vara ute och leka med grabbarna en stund, och vilken tur vi hade med vädret!

Till lunch gjorde jag en ugnspannkaka som alla tyckte om, alla utom Adrian. Min unge gillar inte så mycket söta saker. Brukar inte ungar gilla sånt? Nå, Elias åt ju så det räckte åt dem båda!

Sen tog vi en promenad så ungarna skulle få sova. I 90 minuter var vi ute! Mycket bra för min registrerade träning på Funbeat!

Här får ni se lite bilder från idag.
Jag är inte med på nån, men det är nog bara tur.

Av Sofie - 3 mars 2008 10:10

Helgen har varit himla bra, måste jag säga. Jag har haft tålamod och orkat med mitt kära lilla barn! Vi har busat och lekt och haft det mysigt och roligt. Ville nästan inte lämna honom på dagis idag! Jag vill bara vara hemma med honom och gosa. Kanske får han vara ledig imorgon... Vi får se.
Samtidigt är det skönt att få vara själv på dagarna, och kanske få något gjort. Som typ städa och baka, som jag hade tänkt göra idag.... Kanske. Om jag orkar. Nångång. Jo.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se