Alla inlägg under mars 2008

Av Sofie - 9 mars 2008 17:49

Gårdagens baksmälla måste vara den längsta i världshistorien. Jag mådde apdåligt ända till jag gick och la mig, och t.o.m idag känns magen lite i olag. (Kan ju visserligen må dåligt för att man knappt ätit på två dagar nu..)

Men ser man det från den ljusa sidan, så fick jag ju lite hjälp med att komma under 60 kg. Vägde 59,3 imorse.
Inte för att vikten i sig är så noga, men det är kul att vara så nära målvikten (58). Men som sagt, vikten är inte så noga, snarare formen. Och man lär ju gå upp nåt kilo eller två när man får nån muskel eller två! Hellre muskelkilon är späckkilon ju.

Idag har jag varit på "kalas". Min kära farsa fyller 49 idag!
Har gett blommor, en ask choklad och lotter. Han vann 125 kronor, så en ganska okej present var det ju!

Nu ska jag försöka hitta nån middag. Måste nog åka till affären för det. Skit också. Jag är ju hungrig NU!

ANNONS
Av Sofie - 8 mars 2008 15:31

Det är snart dags för middag och jag ligger fortfarande helt utslagen i soffan.. Jag är sjukt bakis. Fy tusan. Men jag hade jättekul igår! Kul att träffa folk på krogen, särskilt gamla klasskompisar. Linda hejade på Håkan Hemlin hon, hehe. Jobbigt när man är så korkad och blir alldeles för full. Jag mår ju precis som jag förtjänar.. Jag tror bestämt att det blir kebabpizza till middag idag!

ANNONS
Av Sofie - 6 mars 2008 21:14

Det blev inget kyrkobesök för oss ikväll. När vi kom dit var det låst.
Alldeles precis fick jag veta varför:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article1996447.ab

Av Sofie - 6 mars 2008 18:08

Förresten. Angående att festa imorgon istället för på lördag fick jag en bra kommentar idag från en tjej på Coop - "Imorgon? Varför??"
Det säger väl allt. Lördagar är bäst!

Av Sofie - 6 mars 2008 18:00

Var och pratade med min tant på Malmfältens (Psyk)iatri idag. Det gick bra, som vanligt. Tog bara en halvtimme idag, av någon anledning. Annars brukar vi prata i en timme.

Gick sen på stan och glodde på Peka som provade kläder. Hon och Eve frågade vad jag ska ha på mig imorgon, och om det är svarta kläder. Självklart är det svarta kläder. Typiskt. Peka har två katter. All päls kommer fastna på mig, och synas! Jag kommer att se ut som en katt själv innan vi kommer iväg till krogen. Men det får väl gå.
Sen gick vi och fikade. Snälla sockersöta Peka bjöd på en kaka. Och ett toy! Tack snälla Peka! Som tack kan du få en.... mental kram! (Och så kan jag bjuda tillbaka nångång också, hehe)

Såg i tidningen att Papp-Björn är i stan. Papp-Björn Gustafsson. Visst, jag hade också velat se honom i Andra Chansen, men jag tänker inte bojkotta programmet bara för att han inte är med. Det är inte därför jag tittar.

På lördag kan man få träffa Bert Karlsson på Coop, och få autografer och grejer. Jag ska hålla mig borta från Coop då.
Tydligen finns det nån tävling också, som går ut på att man ska fota Bert. Man kan spåra honom med gps, och lyckas man fota honom vinner man... nåt. Inte kollade jag så noga. Jag bojkottar hellre Bert än Andra Chansen!

Nä, nu ska jag sluta svamla och gå och göra mig klar. Vi ska kanske till kyrkan kl 19 och lyssna på några melodifestival-artister. Om man kommer in.. Det lär ju vara ganska så fullt.

Fridens!

Av Sofie - 6 mars 2008 12:20

Adrian har det verkligen bra på dagis.
Han pratar alltid om dagis och om sina kompisar, om vad de har ätit och vad de har gjort. Idag har de varit på nån teater och sen ätit lunch på Kafé Rost. Adrian har ett roligare liv än vad jag har ju!

Igår kände jag mig verkligen... fast här. I Kiruna alltså. Det är så litet. Det finns inget att göra. Jag vill ha massor med roliga affärer och muséer och jag vill kunna gå och kolla musikaler och.. ja, allt! Vad tusan kan man göra här?

Idag har jag lite träningsvärk. Det gjorde nästan ont att borsta tänderna i morse! Och imorgon blir det förhoppningsvis gymmet igen. Jeehaaw!

Av Sofie - 5 mars 2008 16:27

Jag var rädd att jag skulle missa Andra Chansen på lördag. Peka och Dalle skulle ju ha sin inflyttningsfest då, men nu är det tydligen ändrade planer.
Även om jag hellre går ut på en lördag, så funkar ju fredag bättre ur Andra Chansen-synpunkt. För roligt och trevligt hos Peka blir det ju oavsett vilken dag det är. Sen får man väl hoppas att det finns roliga människor ute på en fredag också, och att inte alla sitter och väntar på att få gå ut på lördag!

Av Sofie - 5 mars 2008 15:53

Idag har jag nog åkt buss med Kirunas mest galna busschaufför.
Hon gjorde flera helt tokiga omkörningar, och mitt i centrum var hon tvungen att börja backa för hon höll på att köra på en stolpe. Helt tokigt. Men jag kom fram i ett stycke, och kunde gå på gymmet!

Jag har varit nästan sådär äckligt hurtig idag.
Först 3 km på löpbandet, sen styrketräning i 40 minuter och sen stretchning på det förstås. Sen tog jag en promenad hem! Det blev en lång promenad. Först hem och hämta kälke, sen till dagis och hämta barn och sen hem igen. 64 minuter tog det innan jag var hemma och kunde pusta ut. Jag har faktiskt lite ont i benen.

Det var nästan helt tomt på folk på gymmet!
I motionsavdelningen var vi bara 4 stycken, och sen var jag ensam med en tjej och en gubbe inne på gymmet. Gissa om det var lugnt och skönt. Och vi höll oss alla i olika delar, så det var nästan som att vara helt själv på gymmet. Riktigt nice!

I omklädningsrummet var det en invandrarkvinna som var där med 5-6 ungar. Jobbiga ungar. De sprang omkring överallt och var aldrig tysta. De slog varandra så de började böla och yla. De hade en Coopkasse full med lösgodis och chokladkakor och skorpor och bullar som de åt ur med jämna mellanrum, vilket resulterade i ett berg med smulor just vid mina fötter. Lagom kul. Det knastrade när jag gick till duschen. På väg tillbaka så lyckades jag undvika alla smulor, som tur var, men det var bara för att alla ungar stod i vägen.

Ungar är jobbiga. Utom de som jag känner, såklart. Vilken tur att det har blivit precis så, haha!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se