Alla inlägg under mars 2008

Av Sofie - 17 mars 2008 12:02

I brist på liv och andra intressen brukar jag spela tv-spel. Jag älskar tv-spel. Andra gnäller om att man blir ju så less och vuxna ska ju minsann inte spela tv-spel och blaha blaha, men jag kommer att spela tv-spel till den dag jag dör.

Vem kan motstå ett Super Nintendo och Zelda: A Link To The Past eller Super Metroid? Världens bästa spel. Och Guitar Hero förstås.
Vilket för mig in på mitt skryt: Jag är bäst! MOAHAHAHA!

Roger och Sanna har konstaterat att jag och min kära broder måste ha någon form av hjärnskada eftersom vi alltid blir så bra på de tv-spel som vi har. Jag föredrar att inte se det så negativt (vadå hjärnskada, inget liv osv) utan jag väljer att se det som att jag är hängiven och envis. Jag ger mig inte förrän jag klarar det! Hahahaha.

Nåväl. Mera skryt: Jag vann över Slash i en battle på expert igår och jag har även klarat av 30 av de 42 låtar som finns på expert. Oh the glory!

Ja, jag vet - ni skiter fullständigt i mina framgångar men jag måste ju få skryta åt nån! Som kompensation för mitt tråkiga inlägg ger jag er detta:

ANNONS
Av Sofie - 17 mars 2008 09:58

Helgen har varit bra. Lugn och skön.

Lördagen spenderade jag mest tillsammans med syster Söt och gosse Gullig. Melodifestival förstås (rätt låt vann!) och så sov Söt över här. Himla kul, men lite fuskande blev det ju med lite godis och cola.. Inte bra, men jag överlever nog.

Igår var vi till Addes faffa på "kalas". Han blidde hela 64 år, fast Adrian kunde bara säga "4".. Och "glatulelal" sa han också till faffa, förstås hihi.
Mer fusk med tårta, men tog bara en liiiten bit. Tur att grädde inte är gott.
Haha, måste bara berätta om en söt sak Adde sa igår när vi busade, han och jag. Han ville springa på en hylla som vi har liggandes på golvet, och tydligen var jag inte tillräckligt snabb i svängarna för han kom och tog mig i handen och sa "men herregud, kom nu!" Jag höll på att skratta ihjäl mig. Han är så cool och rolig, min unge.

Blää, tänkte ju vara duktig och gå på gymmet idag, men så kom jag på att mina svettiga kläder ligger otvättade så istället för att stressa med det så tränar jag imorgon istället. Och på onsdag också. Två dagar i rad kan bli tufft, men kör man olika muskelgrupper funkar det nog. Sen på fredag är det ju stängt! Och nästa måndag! Hjälp, vad ska jag då göra? Får ta några promenader under helgen.. Bara det är plogat, för vagnen blir fan omöjligt att ta med annars. Kiruna kommun har inte riktigt fattat grejen med det här med plogning tror jag..

ANNONS
Av Sofie - 16 mars 2008 09:21

Av Sofie - 14 mars 2008 21:26

Antingen gick jag sönder förra fredagen, eller så utvecklade jag någon form av allergi. Jag kan fortfarande inte tänka på alkohol utan att jag blir en smula illamående och det börjar vända sig sådär ohärligt i magen. Nog fan är man korkad som blir sådär packad. Nu blir jag helnykterist! Åtminstone till nästa roliga fest med mina flickor..!

Av Sofie - 14 mars 2008 21:08

Igår var jag lite hurtig så jag fick för mig att baka. Pizzabullar blev det. Tänkte att det blir schysst mellis till hungrig unge som just kommit hem från dagis. Idag fick han smaka. Och han tyckte om! Så det blir nog att baka det fler gånger, om jag skulle råka orka någon dag. Idag har jag varit hurtig igen, fast på andra vis. Gym på förmiddagen, och det gick sådär. Kände mig lite stressad pga möte på AF, men jag kämpade ihop 3,27 km på löpbandet i alla fall. Ganska nöjd. Har även varit duktig och plockat i köket och diskat. Vadan denna hurtighet? Jag kanske har feber.. Mötet på AF gick bra. Ska till nästa onsdag försöka komma på något ställe för mer arbetsprövning. Spännande! Synd att man inte har den blekaste aning om vart man kan vara... Kom gärna med förslag till denna aningslösa stackare. Det är inte lätt att vara snudd på hjärndöd.

Av Sofie - 13 mars 2008 14:48

Av Sofie - 13 mars 2008 11:21

Igår var jag dödstrött, så jag tänkte vara smart och gå och lägga mig samtidigt som Adrian. Dvs där vid 8-tiden. Så blev det såklart inte.

Saker drog ut på tiden så vi kom i säng först vid 9. Adrian läste lite i sina böcker, men somnade ändå ganska snabbt.
Och där låg jag och kunde inte alls somna. Nog är det typiskt. Låg och snurrade till 23 nångång, då jag äntligen lyckades somna.

Har sen vaknat hur många gånger som helst, bland annat 03.00, 03.23, 04.01 och så har det fortsatt med jämna mellanrum.

Är inte alls så utvilad idag som jag hade planerat. Skit också.
Kanske får försöka med samma sak ikväll. Himla bra att få sova länge och ordentligt, om man nu lyckas somna bara..

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se