Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Gym och bilar

Av Sofie - 31 mars 2008 16:50

Dagens i-landsproblem:
Eller det är väl inte ett problem egentligen, snarare en i-landsirritation.. Adrian har två kälkar. Den ena glider så bra att den åker in i fötterna på en hela tiden (aj) och den andra drar extremt åt höger. Imorse valde jag den högerdragande kälken, för jag kände inte för att få hälsenorna uppfläkta.. Då höll Adrian på att svänga in och krocka med bilen. Lagom bra. Nåja.

På väg till dagis imorse så hörde Adrian ett flygplan starta. Det tyckte han var jätteintressant. Tyvärr var det mulet, så man såg inte ett endaste dugg. På tal om flygplan så fastnade det i min skalle i morse att en Boeing 767 har 76 cm mellan raderna, och tar 290 personer. Sätter man en av motorerna på en bil så går man från 0-100 på mindre än en halv sekund.
Min hjärna är hopplös. Vad ska jag göra av alla mina konstiga minnen?

Jag har varit duktig och gått på gymmet idag! Låret gör fortfarande lite ont, så jag tog det lugnt. Promenerade mest på löpbandet, men kom ändå 2,91 km, hihi. Trist att folk aldrig vill följa med, men samtidigt är det ganska skönt att träna själv också. Fast det skulle inte skada om någon högre makt ville skicka dit något ögongodis förstås!!

Kör ikväll. Hoppas det blir nya sånger igen!
Tror vi är uppe i 8 stycken nu eller nåt sånt, men det behövs några till för att få ihop till en ordentlig sommarkonsert. Skojsigt skojsigt!

Och på tal om bil också förresten - idag kom Roger hem med vår "nya" bil.
En Volvo V70 -00. Automatlåda och diesel.
Den har gått som taxi förut, så den har gått typ en miljon mil, men den är riktigt najs ändå. Och betydligt bättre än vår stackars Ford som nog begår självmord snart.

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

31 mars 2008 18:25

Jag kunde inte följa med för jag "jobbade" ju! slutade kl två. har ni sålt andra bilen eller har ni lurat nån å köpa den? :P

 
Ingen bild

nina

1 april 2008 10:28

sålt eller lurat nån å köpa den..vad är skillnaden?`:P

 
Mikael

Mikael

3 april 2008 09:45

Onödigt vetande kan vara bra, men då gäller det att veta kunskapens begränsningar... T ex olika modeller av planet:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Boeing_767

Och då kan jag ge dig mer onödig fakta, det måste vara minst 120 sekunders mellanrum om man ska starta en Boeing 737 efter 767.

http://www.bjarbo.net/blog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se