Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Städar...

Av Sofie - 29 mars 2008 10:07

Jag bestämde mig för att städa idag, men jag började på ett ställe som jag inte riktigt hade tänkt mig. Nämligen i min inkorg på hotmailen.. Nåja, det måste göras det också, igår hade jag 90(!) olästa mail. Ja, jag är inte sådär supersnabb på att kolla alla bildspel och allt vad folk nu skickar till mig.
Men nu betar jag sakta av dem, en efter en.. Hittade en rolig historia som min moster skickat för något århundrade sen, som jag tänkte dela med mig av. Gillar du inte snuskig och sjuk humor rekommenderar jag att du slutar läsa nu.

Sofia Nilsson gick till läkaren för att hämta sin mans testresultat.
Receptionisten: Vi är ledsna, men det har blivit en olycklig
sammanblandning. Vi har sänt proverna till labbet men samtidigt skickade vi prover från en annan herr Nilsson och nu är vi inte säkra på vilket prov som är vilket.
För att vara ärlig, så vet vi inte om det är dåligt eller mycket dåligt.
Sofia Nilsson: Vad menar du?
Receptionisten: Jo, det ena testsvaret visar på Alzheimer, det andra på AIDS och vi vet inte vilket test som hör till vilken herr Nilsson.
Sofia Nilsson: Det är ju fruktansvärt! Vad skall jag göra?
Receptionisten: Läkaren rekommenderar dig att släppa av din man mitt i stan.. Om han hittar hem så knulla honom inte!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se