Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

Glad påsk!

Av Sofie - 22 mars 2008 14:03

Nu har jag läst ut "En desertörs bekännelse" av Joshua Key, efter ett litet läs-uppehåll. Det har inte alls blivit att läsa den senaste tiden.
Jag började på en ny bok direkt. Den här gången blev det "102 Minuter" av Jim Dwyer och Kevin Flynn. "Den sanna berättelsen om kampen för överlevnad inne i World Trade Center."
Jag älskar böcker som handlar om sanna historier.

Bakade Choklad och Cheesecake-muffins idag. Tänkte åka ut till Altajärvi och bjuda Riekkolas på muffins, men så var de inte hemma! Får se om vi kanske hinner hälsa på dem senare idag, hade varit kul. Vi har inte varit ut till Altajärvi på närmare 100 år, känns det som.

Solen skiner ju så härligt idag, så snart packar vi in oss själva, Emma och Adrians kälke i bilen och åker ut till Jukkas. Tänka bara knalla omkring och kika lite, och kanske ta en fika om något är öppet.
Så trist att sitta inne när det är sådant här väder, och så är det ju ändå påsk. Nåt måste man ju hitta på!

Nä, nu måste jag hänga tvätt och sen rota fram ett par byxor. Sen drar vi!
Glad påsk på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se