Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Träna

Av Sofie - 20 mars 2008 20:46

Har fått mig lite träning idag också. Vi har börjat skotta bort snö från garagetaket. Är det inte träning att skotta bort en meter djup och hårt packad snö, med skyffel, så säg?! Svetten lackade och en muskel eller två värkte då fint, så jag räknar det som träning i alla fall. Mer blir det nog imorgon, vi fick inte ens bort hälften.. När vi var klara hoppade jag ner från taket istället för att strula med stegen. Det var roligt! Och det påminde mig om när jag och brorsan brukade hoppa från förrådstaket, då när vi bodde på Solvinden. Visst, förråden är inte höga men vad kul vi hade! Brorsan och jag har bråkat så blodet nästan forsat ibland men ibland har vi haft riktigt kul ju! Som all landhockey, alla snöbollskrig och alla gubbar vi sköt mer med tändstickskanonen! Those were the days...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se